Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

"Χ" το ντέρμπι του Καραβόμυλου Σάμη-Διλινάτα 0-0


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, στο ένα από τα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, Σάμη και Διλινάτα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με ένα άβολο και για τους δυο 0-0!

Οι γηπεδούχοι πλέον μένουν αρκετά πίσω από την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την συγκατοίκηση τους με τους Πρόννους και κινδυνεύουν μάλιστα να βρεθούν, αν αύυριο τα Φωκάτα νικήσουν την Εικοσιμία, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Κορυφαίος του αγώνα ο τεματοφύλακας των γηπεδούχων Κ. Μωραίτης που έκανε 3-4 πολλύ σημαντικές επεμβάσεις.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι θα χαθεί από τους φιλοξενούμενους στο 2’ με την κεφαλιά του Διον. Τζωρτζάτου, να περνάει σύριζα άουτ από την εστία του Κ. Μωραίτη, μετά την σέντρα του Γ. Βουκελάτου.
Η απάντηση των γηπεδούχων στο 8’ με την κεφαλιά του Ν. Μωραίτη, μετά την εκτέλεση φάουλ, από αριστερά του Α. Αμούργη, να φεύγει λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό, ένα σουτ από τον Ν. Μωραίτη θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ, από το δεξί δοκάρι του Λ. Καλαφάτη.
Παραλίγο αυτογκόλ από την Σάμη στο 11’, όταν στην σέντρα του Βουκελάτου, ο νεαρός Παπαδημάτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα θα πιάσει μια κεφαλιά προς τα πίσω, όμως ο Κ. Μωραίτης δεν αιφνιδιάζεται και με δύσκολη προσπάθεια την διώχνει κόρνερ, διατηρώντας το «0».
Ο Κλειτογιάννης στο 20’ θα βρεθεί απέναντι από τον Κ. Μωραίτη και τον τερματοφύλακα της Σάμης να σώνει και πάλι την εστία του, στέλνοντας την μπάλα πλάγια.
Ένα δυνατό σουτ του Νικολοβιένη στο 27’ δεν ανησυχεί τον Λ. Καλαφάτη που μπλοκάρει την μπάλα.
Νέα μεγάλη απόκρουση από τον Κ. Μωραίτη στο 33’ στο τετ α τετ του με τον Βουκελάτο, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου δεν είχαμε κάτι καλό στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη και στο 54’,  με υπόδειξη του βοηθού θα ακυρωθεί ένα γκολ που θα πετύχει ο Μάστορας,  μετά το πλασέ του Ν. Μωραίτη στην έξοδο του Λ. Καλαφάτη και έφερε αρρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.
Ο Κ. Μωραίτης στο 62’ θα σώσει διώχνοντας την μπάλλα σε νέο κόρνερ στην κεφαλιά του του Χρ. Τζωρτζάτου, ύστερα από το επίσης κόρνερ του Κλειτογιάννη.
Ένα σουτ του Νεστερένκο στο 74’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ πάνω από την εστία του Κ. Μωραίτη.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Σαμη:(Κ. Πίππος), Μωραΐτης Κ., Παπαθεοδωρόπουλος,  Παπαδημάτος, Δρακάτος (46’ Μάστορας), Μετάι (90’ Καβαλλιεράτος), Μωραΐτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιέννης, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης, Αμούργης Γ. (60’ Ζαχαράτος).
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Ε. τ Γ., Χριστόπουλος, Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Δημ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Γερ. (90’ Μουρελάτος), Καλαφάτης Λ. τ. Δ (63’ Τζωρτζάτος Φ.), Ντεντλάλα Τζωρτζάτος Χρ. (86’ Δρόσος), Βουκελάτος.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου