Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

Σημαντική νίκη για τους Πρόννους 1-0 το ντέρμπι με τη Σάμη


Σήμερα το απόγευμα στα Τζαννατα διεξήχθη ο αγώνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Πρόννων - Σάμης.
Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, μην μπορώντας έτσι οι ομάδες να βρουν ρυθμό.
Για την ακρίβεια δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από δυο πάσες!! Φαινόταν ότι όποια από τις δυο ομάδες κατάφερνε να σκοράρει πρώτη θα έπαιρνε και τον αγώνα, κάτι που τελικά κατάφεραν οι Πρόννοι, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη. 
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή στο 12’ με τον Μοντεσάντο, ο οποίος θα κάνει σουτ από πλαγιά αριστερά και την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κ. Μωραΐτη.
Στο 32’ έπειτα από κόρνερ της Σάμης, η μπάλα θα μείνει στην περιοχή και εκεί ο Ν. Μωραΐτης θα κάνει το σουτ που θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Αυτές θα είναι όλες κ όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58’ θα έχουμε το γκολ για τους Πρόννους.
Συγκεκριμένα, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Σάμης και το σουτ του Παπαδημητρόπουλου, η μπάλα θα στρωθεί στον Μοντεσάντο, μετά από απόκρουση του Κ. Μωραΐτη Κ. και ο τελευταίος, ανενόχλητος θα ανοίξει το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0 της ομάδας του.
Ένα γκολ που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση.
Στη συνέχεια η Σάμη θα ανέβει ψηλά προσπαθώντας για την ισοφάριση μην μπορώντας όμως να πετύχει κάποιο τέρμα.
Έτσι το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ του Μοντεσάντου θα γράψει τον επίλογο του ματς και τη νίκη των Πρόννων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλος και Δ. Καλαφάτης.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Καστής, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (Κουρκουμέλης Κυρ.), Ζαρνακούπης, Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος, Περματζής (Αναγνώστης).
Σαμη:(Κ. Πίππος), Μωραΐτης Κ., Αμούργης Τ, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης, Παπαθεοδωρόπουλος, Μωραΐτης Ν., Βιτωράτος, Νικολοβιέννης, Αράπογλου (Μάστορας), Καβαλλιεράτος (Μιχαλάτος), Αμούργης Γ. (Μεταϊ).
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου