Κυριακή, Δεκεμβρίου 10

Νίκη για τον Εθνικό 2-1 τα Ομαλά


Σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου παρακολουθήσαμε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών. 
Η ομάδα του Εθνικού χωρίς να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων παιχνιδιών, είχε στο μεγαλύτερο μέρος την υπεροχή έναντι των Ομαλών, η οποία ναι μεν μετουσιώθηκε σε αρκετές φάσεις, αλλά όχι και σε γκολ. Αποτέλεσμα να παίζει με την φωτιά έως και το τέλος του παιχνιδιού, όπου η ομάδα των Ομαλών προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές να απειλήσει την εστία του Μπελεζάκη, καταφέρνοντας να μειώσει αλλά όχι κάτι παραπάνω αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αστοχία των γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ
Ένα σουτ του Ενεα, μέσα από την περιοχή στο 2’ ,θα αποκρούσει προσωρινά ο Παπαστεργίου και στην επαναφορά ο Αναλυτής στην θα πλασάρει πάνω του.
Από αριστερά ο Ρεμούντης στο 15' μεταβιβάζει στον επερχόμενο Γιώργο Μπάμπη, αυτός θα πιάσει ένα σουτ στην κίνηση, το οποίο θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι των Ομαλών.
Ο Νεόφυτος στο 22' για τα Ομαλά θα βρεθεί δεξιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η κάτι σαν σέντρα-σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει ψηλά άουτ.
Στο 26' μπάλα μετά από σέντρα θα βρεθεί στην περιοχή των φιλοξενούμενων ψηλά και μετά από μπέρδεμα την κεφαλιά θα πιάσει ο Γιώρ. Μπάμπης. τελικά οι αμυντικοί θα απομακρύνουν στη γραμμή με την μπάλα να καταλήγει ξανά στον Μπάμπη, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του θα καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα
Μετά από μακρινή μεταβίβαση του Σιμωτά από την άμυνα στο 42', η μπάλα θα καταλήξει στον Αναλυτή που βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, θα στοπάρει πολύ όμορφα με το στήθος και γυρίζοντας αφήνει στην πλάτη του τον προσωπικό του αντίπαλο, βγαίνοντας σε θέση τετ-α-τετ, αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι, μετά το πλασέ και θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Οι πρώτες δυο φάσεις του β' ημιχρόνου ανήκουν στα Ομαλά που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 46' ένα καλό σουτ του Νεόφυτου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία του Μπελεζάκη.
Δεύτερη καλή στιγμή για τα Ομαλά στο 48'. Μετά από το άσχημο διώξιμο του Σιμωτά, η μπάλα θα καταλήξει στο Μινέτο, του οποίου το σουτ θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 49' οι γηπεδούχοι με τον Κατσιβέλη, από αριστερά, μετά από όμορφη σέντρα θα βρει το κεφάλι του Σωτ. Μπάμπη μέσα στην περιοχή άλλα η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Νέα σέντρα του Κατσιβέλη στο 51', ο οποίος μπήκε με κέφια, ο Αναλυτής μέσα από την περιοχή θα κάνει την ανάποδη κεφαλιά, αλλά ο Παπαστεργίου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Πέναλτι στο 55' για τον Εθνικό όταν ο Καραντινός-Νεόφυτος ανατρέπει τον Σωτ. Μπάμπη μέσα στην περιοχή, σε προσπάθεια του να τον περάσει από την δεξιά.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μαυροειδής ο οποίος θα ευστοχήσει, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Παπαστεργίου, ο οποίος αν και έπεσε σωστά δεν μπορεί να αποτρέψει το γκολ και το 1-0 των γηπεδούχων.
Στο 60' θα χαθεί σημαντική ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν  ο Γ. Μπάμπης θα βγάλει μόνο του τον Ενέα απέναντι από τον Παπστεργίου, όμως στην προσπάθεια του να τον "κρεμάσει" στην έξοδο του, η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66' ο Μαρούλης θα βρεθεί απέναντι από την εστία, αλλά το χλιαρό σουτ που πραγματοποιεί, θα αποκρουστεί και στην επαναφορά ο Αναλυτής, αμαρκάριστος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.
Ο Ενέα στο 66' θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή από δεξιά στον Αναλυτή, ο οποίος μόνος του με τον Παπαστεργίου και με διπλή προσπάθεια δεν θα καταφέρει να σκοράρει.
Και ενώ ο Εθνικός δεν κατάφερνε να "καθαρίσει" το παιχνίδι στο 78' οι φιλοξενούμενοι, βάζοντας "φωτιά" στο παιχνίδι, θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 με πλασέ του Σωτηρόπουλου στην δεξιά γωνία του Μπελεζάκη.
Κόρνερ στο 85' για τους γηπεδούχους, η μπάλα θα καταλήξει στον Αναλυτή και από εκεί στον Ενέα, η κεφαλιά του οποίου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Ομαλών.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδης και Ι. Κώτσης.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Σιμωτάς Ι., Βολνίνσκι, Μαρούλης, Γαβαλάς, Ρεμούντης (Κατσιβέλης), Ενέα, Μπάμπης Γ. (Συριάτος),  Μπάμπης Σ., Μαυροειδής (Αραβαντινός), Αναλυτής.
Α.Σ. Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Παπαστεργίου, Σέρρας, Τριανταφύλλης (Κόρμαλης), Τσουραμάνης, Καραντινός-Νεόφυτος, Φωτακόπουλος, Μινέτος (Τσακαρισιάνος Χρ.), Πούλα (Λαζαράτος),  Τζάκης, Σωτηρόπουλος, Μαζαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου