Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11

Ο Απολογισμός των αθλητών του "Κέφαλου" στο πανελλήνιο άρσης βαρών.... Καλύτερος αθλητής του 2017 ο Β. Γαλιατσάτος (Φώτο-Video)


Το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών/Γυναικών - Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών - Εφήβων/Νεανίδων - Παίδων/Κορασίδων με τους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου ΑΠΕΣΔΑΣ "ΚΕΦΑΛΟΣ"  να κατακτούν συνολικά 38 μετάλλια και την 3η θέση στην γενική κατάταξη!!!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ 94 κιλά
Αν και τραυματίας, σημείωσε τρία Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των Παίδων καθώς σήκωσε στο αρασέ 146 κιλά και έσπασε το ρεκόρ του Τάσου Τριανταφύλλου που κατείχε από το 2004 με 145 κιλά,  στο ζετέ με 177 κιλά βελτίωσε το δικό του ρεκόρ καθώς και στο σύνολο με 323 κιλά.
Με τις παραπάνω επιδόσεις ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος κατέκτησε 9 χρυσά μετάλλια και 3 κύπελλα (Παίδων-Εφήβων-Νέων Ανδρών) και 3 ασημένια μετάλλια στην κατηγορία των Ανδρών.
Επίσης αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής για το 2017 και βραβεύτηκε τόσο από το Δήμο Πολυγύρου όσο και από την Ελληνική Ομοσπονδία.
-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ 85 κιλά
Με 115 κιλά στο αρασέ, 127 στο ζετέ και 242 στο σύνολο κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 κύπελλο στην κατηγορία των Παίδων καθώς και 2 χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία των Εφήβων
-ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΙΝΕΤΟΣ 69 κιλά
Με 93 κιλά στο αρασέ, 114 στο ζετέ και 207 στο σύνολο κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των Παίδων κατακτώντας συνολικά 3 χάλκινα μετάλλια.
-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ +75-90 κιλά
Κατάφερε να κερδίσει συνολικά 12 μετάλλια από τα οποία 6 ασημένια, στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων και 6 χάλκινα στις κατηγορίες Γυναικών και Νέων Γυναικών, σηκώνοντας 62 κιλά στο αρασέ, 68 στο ζετέ και 130 στο σύνολο.
-ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Ήταν η πρώτη που άνοιξε το χορό των μεταλλίων καθώς την πρώτη ημέρα των αγώνων με 54 κιλά στο αρασέ, 62 στο ζετέ και 116 στο σύνολο κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια (Νεανίδων-Κορασίδων) και 4 χάλκινα επίσης στις ίδιες κατηγορίες.
-ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΑΤΟΥ-ΧΑΛΙΩΤΟΥ
Ένα δικό μας παιδί που σπουδάζει ιατρική στη Θεσσαλονίκη και η οποία έλαβε μέρος στους αγώνες με το σωματείο ΕΠΑΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ με 65 κιλά στο αρασέ, 75 κιλά στο ζετέ και 140 στο σύνολο κέρδισε 3 ασημένια μετάλλια στην κατηγορία Νέων Γυναικών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις νέες τους επιτυχίες. 
Έκαναν την Κεφαλονιά μας υπερήφανη!
X.K.
Video
Βαγγέλης Γαλιατσάτος καλύτερος αθλητής 2017
 Οι προσπάθειες των αθλητών μας
Φώτο


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου