Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11

Νίκη 3-0 η Εύγερος τον Ηρακλή και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (Εικόνες)


Τη νίκη με σκορ 3-0 πήρε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Εύγερος απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας.
Οι φιλοξενούμενοι που φάνηκαν περισσότερο στο πρώτο 45λεπτο και σε αυτό το σημείο δημιούργησαν κάποιες φάσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε ο ρυθμός, χωρίς βέβαια να λείψουν οι καλές στιγμές στις αντίπαλες εστίες.
Με τη νίκη τους αυτή, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μόνοι τους.
Αντίθετα για τον Ηρακλή, ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα του στα 4 παιχνίδια και το όνειρο της συμμετοχής του στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος αρχίζει να δυσκολεύει!
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα απειλήσουν πρώτοι, αφού στο 6’ το σουτ του Κ. Στάβερη καταλήγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Δήμου εκτελεί το κόρνερ και ο Κανάκης αστοχεί στην κεφαλιά.
Θα ακολουθήσουν δυο σουτ των Κανάκη – Δήμου στο 13’ και 17’ με την μπάλα και στις δυο περιπτώσεις έξω από την εστία του Γιαννάκη.
Φτάνουμε στο 25’ και οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα 1-0 στο σκορ, με κοντινό σουτ του Δήμου, ύστερα από σέντρα του Στρακάτου και «τσίμπημα» της μπάλας του Παππά προς τον σκόρερ.
Στο 30’ ο Κανάκης θα κάνει το σουτ, εκτός περιοχής, ο Γιαννάκης δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Δήμου από κοντά, με προβολή θα πετύχει το 2-0 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα.
Ο Δήμου στο 40’ θέλει να βρει στην περιοχή τον αμαρκάριστο Κανάκη, με τον τελευταίο όμως να μην προλαβαίνει και η μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο Ηρακλής στο 43’ θα χάσει την ευκαιρία να μειώσει με τον Σακελαρίου.
Ο Παπαναστασάτος Χρ. στο 44’ θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή, εκεί ο Κανάκης θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0 θα ολοκληρωθούν τα πρώτα 45’.
Στην επανάληψη και στο 49’ σε μια ίδια φάση με αυτή του 44’, ο Κανάκης θα στείλει και πάλι την μπάλα άουτ.
Άλλη μια καλή ευκαιρία θα έχουν οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 73’, όταν ο Τότολος, σουτάρει από καλή θέση άστοχα άουτ.
Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας οι μικροί της ομάδας Παπαναστασάτος Ε και Πολλάκης Σπ. θα συνεργαστούν άψογα και ο τελευταίος με κοντινό σουτ θα γράψει το τελικό 3-0 της ομάδας του!
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος),Πετεινάτος (86’ Παπαγεωργίου), Στρακάτος (68’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Χ., Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης, Κατσιγιώργης, Δήμου (89' Πολλάτος), Κανάκης (77’ Κοσμάτος), Παπαναστασάτος Ε., Παππάς.

Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος),Γιαννάκης, Ρασσιάς, θεοδωράτος Γ. (48’ Μηλιαρέσης), Διαμαντάτος Ν., Στάβερης Ν., Διαμαντάτος Μ., Σπαθής, Τότολος, Στάβερης Κυρ., Καχρίλας (80’ Καμπίτσης), Σακελαρίου (83’ Πετράτος).
Εικόνες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου