Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

Σπουδαία νίκη για τους Πρόννους 3-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη (Εικόνες)


Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο Βαθύ της Ιθάκης, σήμερα το πρωί και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι Πρόννοι πέτυχαν μεγάλη σε αξία και βαθμούς νίκη, επί της τοπικής Προόδου με σκορ 3-0!
Από την ομάδα του Στ. Πόρτολου απουσίαζαν δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της λόγω τιμωρίας. Τόσο, αυτή του Δ. Αρταβάνη, όσο και του O. Hyka φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, ότι είχαν επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες των υπολοίπων παικτών της Προόδου, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν γενικά μέτριοι, αλλά κατάφεραν να το ολοκληρώσουν προηγούμενοι στο σκορ 0-2!
Στην επανάληψη η εικόνα τους δεν άλλαξε και στο 86’ μάλιστα «κλείδωσαν» οριστικά τη σπουδαία τους νίκη, πετυχαίνοντας και ένα τρίτο τέρμα.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 24’ για τους γηπεδούχους, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Δευτεραίος μέσα στην περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ, από την εστία των φιλοξενούμενων.
Στο επόμενο λεπτό οι Πρόννοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ύστερα από το δυνατό συρτό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη και την μπάλα να καταλήγει στην γωνία και τα δίχτυα του Κωστόπουλου για το 0-1.
Ο Κωστόπουλος στο 35’ θα σώσει την εστία του αποκρούοντας το σουτ του Ζαπάντη, μετά την σέντρα από δεξιά του Περαματζή.
Νέα απόκρουση από τον Κωστόπουλο στο 42’ στο σουτ του Περαματζή, εκτός περιοχής, αφού θα διώξει την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου, οι Πρόννοι θα πετύχουν στο 43’ το 0-2 με ωραία κεφαλιά του Παπαδημητρόπουλου στο κόρνερ από δεξιά του Μοντεσάντου.
Έτσι, οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας θα πάνε στα αποδυτήρια με ένα καλό σκορ, για την μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα.
Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης δεν είδαμε κάτι καλό στο παιχνίδι. Στο 63’ η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη θα φτάσει κοντά στο 0-3, όμως ο Μοντεσάντος απέναντι από τον Κωστόπουλο, μετά την πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων του Ζαρνακούπη, θα στείλει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, από τα όρια της περιοχής του Αθ. Τραυλού στο 80’, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία του Κωστόπουλου.
Στο 86’ οι Πρόννοι θα «σφραγίσουν» μια σημαντική νίκη, αφού θα πετύχουν το 0-3 με δυνατό σουτ του Κ. Ζαπάντη, λίγο μέσα από την περιοχή, στην κάθετη πάσα το Αναγνώστη.
Στο 88’ η κεφαλιά του Ρώσση θα στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, στο δυνατό σουτ του Ζαρνακούπη, από τα όρια της περιοχής στο 89’.
Μετά τη νίκη τους αυτή, οι Πρόννοι από σήμερα απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ενώ η Πρόοδος θα συνεχίσει στην αβεβαιότητα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τον κ. Ν. Χατζηγεωγίου και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθ.:(Στ. Πόρτολος), Κωστόπουλος, Σύτι, Τσιντήλας Τηλ., Παπαδόπουλος, Τσίρος, Πρεβεζιάνος, Haidari (24’ λ.τ. Κανέλος-76’ Τσίγκος), Τσάμης, Ηλιόπουλος (46’ Χάνος), Δευτεραίος, Γρίβας.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ. (80’ Γουλιμής), Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Χρ.,  Παπαδημητρόπουλος, Κατσιλίδης, Κουρκουμέλης Σπ. (75’ Αναγνώστης), Ζαρνακούπης, Ζαπάντης, Περαματζής (48’ Τραυλός Α.), Μοντεσάντος (68’ Ρώσσης).
Εικόνες















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου