Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11

Ο απόηχος της 9ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική....



Ούτε αυτή την αγωνιστική (9η) κατάφερε ο Παλληξουριακός να επιστρέψει στο νησί με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αυτή ήταν η πέμπτη αποτυχημένη έξοδος και παράλληλα η 5η συνεχής εκτός έδρας ήττα, με αποτέλεσμα πλέον η κατάσταση σε ότι αφορά το όνειρο της παραμονής να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο.
Η Πύλος και ο Τσικλητήρας έφεραν χθες την 6η ήττα του εκπροσώπου μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μαζί την απογοήτευση στους "ερυθρόλευκους" της Παλλικής, αφού και οι ίδιοι καταλαβαίνουν τη δυσκολία, ενός πολύ μεγάλου στόχου τους.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα φιλοξενήσει στον "Άγιο Αντώνη" στο Ληξούρι, την πολύ δυνατή ομάδα του Παναρκαδικού, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες παραμονής υπάρχουν.
Για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια. 
     
Ας θυμηθούμε όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:
    
Παναρκαδικός - Ζάκυνθος 1961 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 85' Νάνος
Σπουδαία νίκη για τον Παναρκαδικό που έφτασε στους 13 βαθμούς κι ανάσανε βαθμολογικά. Η Ζάκυνθος παρέμεινε στους 9.
Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο κύλησε το πρώτο μέρος, με τον Παναρκαδικό να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους με τους Αρκάδες να έχουν και δοκάρι με τον Κυριακόουλο στο 81’. Στο 85' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν έπειτα από εκτέλεση κορνερ του Καδά ο Νάνος πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0. 
Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος): Χοτζίτζ, Ασσεν, Μπούζας, Ευαγγέλου (71’ Λουκόντζια (73’ λ.τ. Γιουκούδης)), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Λυμπερόπουλος Ν., Ομπόσου (61’ Σιρεγγέλας), Καδάς, Λυμπερόπουλος Δ.
ΑΠΣ Ζάκυνθος (M. Στεφανίδης): Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης, Λιάμης, Κίτσος (86' λ.τ. Βλαδίκας), Τσιριγώτης, Βαρότσης (74’ Κυριάζος), Πέττας Ραφαήλ, Άμος, Μερσελίνιο, Μπεσού
Διαιτητής:Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας)
    
Τσικλητήρας Πύλου - Παλληξουριακός 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Χατζηστάμου, 50' Πήλιος, 83' Οντσβόνγκ

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Τσικλητήρα, που έφτασε σε μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Παλληξουριακού, που τον ανέβασε στους 12 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε ο Χατζηστάμου στο 28', με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η πίεση συνεχίστηκε από τους γηπεδούχους και στο 50' ο Πήλιος έκανε το 2-0, με τον Οντσβόνγκ να γράφει το τελικό 3-0 στο 83'.  
Τσικλητήρας Π. (Ν. Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Αμπρχαμιάν, Γεωργιάδης, Ακασού (87' Γκάι), Σεντεμέντες, Τσάτσος (78' Μπίζος), Γεωργιόπουλος, Ρήγας, Πήλιος (83' Μεμά), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (78' Οντσβόνγκ).
Παλληξουριακός (Σπ. Παπαδάτος): 
Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός, Μαυροειδής (Βαλεντής Α.), Ζάβαλης, Λουλούδας, Καράι, Κόμητας, Βαλεντής Στ. (Αντωνάτος), Πολλάτος (46' Χασάι), Πολλάκης, Ζαφειράτος (65' Μπράτι).
Διαιτητής
: Σταυρόπουλος (Ηλείας)
    
Αστέρας Βλαχιώτη - Αστέρας Αμαλιάδας 2-0
ΣΚΟΡΕΡ:10’ Τσιμικλής, 15’ Ψιάνος
Ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε άνετα με 2-0, στο ντέρμπι το 5ου ομίλου κι ανέβηκε στην κορυφή, προσπερνώντας την ομάδα της Αμαλιάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, μετά το τέλος του αγώνα, ο Τίμος Καβακάς παραιτήθηκε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «βυσσινί».Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιμικλή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων. Η πίεση του Βλαχιώτη συνεχίστηκε και μόλις μετά από πέντε λεπτά έκανε το 2-0 με τον Ψιάνο να νικά τον αντίπαλο γκολκίπερ με κοντινό πλασέ. Το ματς ήταν δυνατό, με τους «βυσσινί» να μην μπορούν να αντιδράσουν και τους γηπεδούχους να κρατούν με άνεση το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος.Αστέρας Βλαχιώτη (Θ. Γκάτζιος): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Χρήστου, Μπριλλάκης, Ίλιεφ, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Ψιάνος, Γεμιστός, Κόντης, Μικελάτος.Αστέρας Αμαλιάδας (Τ. Καβακάς): Καβουσάκης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Κασάπης, Μπανούσης, Μπαρμπούσης, Γκουέμ, Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες, Σταθάτος.
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
     
Πανηλειακός - Αχαϊκή 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 90+3' Νιφορόπουλος
Την τρίτη σερί νίκη του πήρε ο Πανηλειακός, που επικράτησε με 1-0 της Αχαϊκής και πλησίασε στο -2 τον 2ο Αστέρα Αμαλιάδας.
Τα παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο ξεκίνημα, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν με τον Δρακόπουλο να τους σταματά σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο, κατάφεραν στις καθυστερήσεις να σκοράρουν με δυνατό σουτ του Νιφορόπουλου από διαγώνια θέση για το τελικό 1-0.
Πανηλειακός (Γ. Κούτσης): Καπετανάκης, Σέου, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (78' Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (90+3' Κολόκας), Σωτηρόπουλος (70' λ.τρ. Νιφορόπουλος)
Αχαϊκή (Αλ. Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Γερασιμόπουλος (90' Αποστολόπουλος), Σταυρόπουλος (66' Χαρίζι), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος
Διαιτητής: Αγγελάκος (Αρκαδίας)
    
ΠΑΟ Βάρδας – Λεωνίδιο 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 16' Δημητρίου
Αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟ Βάρδας επί του Λεωνιδίου με 1-0, χάρις σε τέρμα του Δημητρίου στο 16'. Στους 13 βαθμούς έφτασαν οι «πράσινοι», ενώ τελειταίο χωρίς βαθμό παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.
ΠΑΟ Βάρδας (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Σιδέρης, Γ. Πολίτης, Χούσα (90' Παλιάτσας), Μελετίδης (89' Κουργιαλάς), Κωνσταντινίδης (43' λ.τρ. Μάζης), Π. Πολίτης
Λεωνίδιο (Γ. Νενεκούμης): Κ. Γιαννούσης, Λατσηςς, Μπούρας, Π. Κύριος, Κάττης (56' Βρεττάκης), Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Κύριος, Μπακάλης (79' Δολιανίτης), Κατσικαδάς, Λάλας 
Διαιτητής: Κουφογιάννης (Φωκίδας)

    
Διαγόρας Βραχνείκων – Καλαμάτα 0-2 

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Καμινιώτης, 83' Γουερέ

Μεγάλο «διπλό» για τη «Μαύρη Θύελλα», που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Διαγόρα Βραχνέικων και ανέβηκε στην τρίτη θέση, μαζί με τον Πανηλειακό, έχοντας 17 βαθμούς. Πέντε λιγότερους έχουν οι γηπεδούχοι.
Το σκορ άνοιξε για την Καλαμάτα ο Καμινιώτης στο 40', με το 0-1 να μένει μέχρι το 83' όταν ο Γουερέ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το τελικό 0-2.
Διαγόρας Βραχνέικων (Χρ. Τσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Αθανασόπουλος, Α.Τρίγκας, Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωστής, Γεωργαντόπουλος, Μούτσα
Καλαμάτα (Ν. Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Kαντούτσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Τσεμπερίδης, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος, Γουερέ.
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) 
http://www.liganews.gr
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Αστέρας Βλαχιώτη
9
15-7
21
2.
Αστέρας Αμαλιάδας
9
18-8
19
3.
Καλαμάτα
9
8-1
17
4.
Πανηλειακός
9
12-4
17
5.
ΠΑΟ Βάρδας
9
6-7
13
6.
Παναρκαδικός
9
8-8
13
7.
Διαγόρας Βραχνέικων
9
13-11
12
8.
Τσικλητήρας Πύλου
9
6-6
12
9.
Αχαϊκή
9
9-9
11
10.
Ζάκυνθος
9
5-9
9
11.
Παλληξουριακός
9
7-21
7
12.
Λεωνίδιο
9
2-22
0
    
Η επόμενη 10η αγωνιστική
(17/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Πανηλειακός - Τσικλητήρας Πύλου
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Παναρκαδικός
3.
Αχαϊκή – Π.Α.Ο. Βάρδας
4.
Ζάκυνθος – Διαγόρας Βραχνείκων
5.
Λεωνίδιο – Αστέρας Βλαχιώτη
6.
Καλαμάτα - Αστέρας Αμαλιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου