Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

Εύκολο πέρασμα από Κεραμειές και Εθνοφρουρό ο Οδυσσέας


Σε ένα μετριότατο παιχνίδι που περισσότερο έμοιαζε αγγαρεία, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ο Οδυσσέας Ιθάκης, όπως αναμενόταν επικράτησε εύκολα με σκορ 7-0 του Εθνοφρουρού!
Η νεοσύστατη ομάδα του Αργοστολιού παρατάχθηκε και πάλι με «9» λόγω έλλειψης μικρών, ενώ από 73’ και μέχρι το τέλος του αγώνα συνέχισε με «8», λόγω τραυματισμού του Γ. Γασπαρινάτου, με τον τελευταίο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, περπατώντας με δυσκολία.
Σε ένα παιχνίδι με τέτοια εξέλιξη σίγουρα δεν μπορεί να γίνει καμία κριτική.
Απλά να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας έπαιξε όσο έπρεπε, για να πάρει μια εύκολη νίκη και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή.
Όμως πρέπει να αναφέρουμε και τη συγκινητική προσπάθεια των παικτών των γηπεδούχων, οι οποίοι είτε «9», είτε «8» δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις τους για το καλύτερο και την ομάδα τους.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αλλάξουν τα δεδομένα. 
Φάσεις και γκολ
Μόλις 6’ παρέμεινε ανέπαφη η εστία του Γ. Παρασκευόπουλου και του Εθνοφρουρού, αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο Λαμπρόπουλος από δεξιά, θα βγάλει την έξυπνη σέντρα στην περιοχή, εκεί που ο Σέλα θα νικήσει στην έξοδο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με κεφαλιά θα πετύχει το 0-1 για τον Οδυσσέα.
Στο 24’ ο Ρενάτο θα μπει στην περιοχή από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή θα βρει τον Κουτσουβέλη με παράλληλη πάσα στη μικρή περιοχή, απέναντι από τα δίχτυα και τον τελευταίο εύκολα να την σπρώχνει στα δίχτυα για το 0-2.
Νέα σέντρα του Ρενάτο από δεξιά στην περιοχή και λίγο αριστερά στο 37’, για τον Τούρλα, αυτός δεν θα κάνει το πλασέ και προτιμάει να πασάρει στον αμαρκάριστο Κουτσουβέλη με μια πάσα πάρε-βάλε και τον επιθετικό του Οδυσσέα, εύκολα με πλασέ να πετυχαίνει το 0-3.
Αυτό το 0-3 θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε η ίδια, με κάπως πιο χαλαρούς τους φιλοξενούμενους που σε αυτό το διάστημα, κυκλοφόρησαν περισσότερο μπάλα. 
Οι γηπεδούχοι, από το 73’ συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με «8» λόγω τραυματισμού και αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο του Γ. Γασπαρινάτου.
Με τη συμπλήρωση 15’ στην επανάληψη (60’), ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων Γ. Προσαλέντης θα εκμεταλλευθεί την αδράνεια του Χανσαμπέλλι, θα προλάβει την μπάλα και με ωραίο διαγώνιο σουτ θα πετύχει το 0-4 του Οδυσσέα.
Ο Π. Κουτσουβέλης στο 63’ μετά την καταπληκτική κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου, θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Παρασκευόπουλο, δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει και να πετύχει το 0-5 και παράλληλα το δικό του χατ τικ!
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 70’ θα σταθεί άτυχος, αφού το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων, του στερεί το καρέ τερμάτων του στο παιχνίδι.
Ο Σέλα στο 77’, με ωραία πάσα θα βρει τον Τούρλα, λίγο έξω από την περιοχή, αυτός θα κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα, αφού πρώτα βρει το αριστερό δοκάρι, να καταλήγει στα δίχτυα με το σκορ να φτάνει πλέον το 0-6.
Τέλος στο 82’ μετά από νέα κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου, ο Π. Κουτσουβέλης, απέναντι από τον Παρασκευόπουλο, αυτή την φορά θα πετύχει, εύκολα με πλασέ, το δικό του καρέ και το 0-7 για την ομάδα του.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, αφού μέχρι τη λήξη δεν είχαμε κάτι που μπορεί να σημειωθεί.
Μετά από αυτή τη νίκη τους, οι φιλοξενούμενοι θα ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά, πιάνοντας στην 3η θέση τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που όμως έχει δυο παιχνίδια.
Ο Εθνοφρουρός ψάχνει ακόμη τον πρώτο του βαθμό και όπως δείχνει θα αργήσει ακόμη για να το πετύχει.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Σπ. Χρηστάτο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Βασσάλας, Βαγγελάτος,  Τζωρτζάτος Ν., Χανσαμπέλλι, Ζαπάντης (69’ Λαδάς), Γασπαρινάτος, Τζωρτζάτος Κ., Κόκκινος.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Παππάς, Λεκατσάς, Φατούρος (78’ Νουτσάτος), Κώτσης, Τούρλας, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης Ν. (46’ Μετσάνι Ε.), Σέλα, Λαμπρόπουλος, Ρενάτο, Προσαλέντης Γ..
Ακολουθεί σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου