Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

"Σαρώνουν" τα μετάλλια τα Κεφαλονιτόπουλα της Άρσης Βαρών στον Πολύγυρο


Ξεκίνησε σήμερα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών - Γυναικών - Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων όπου είχαμε τα πρώτα μετάλλια για το σωματείο ΑΠΕΣΔΑΣ "ΚΕΦΑΛΟΣ".
Η Αναστασία Μεταξά συμμετείχε στην κατηγορία των 58 κιλών και με επίδοση 54 κιλά στο αρασέ, 62 στο επολέ ζετέ και 116 στο σύνολο κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια:
-Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα στην κατηγορία νεανίδων.
-Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα στην κατηγορία κορασίδων.
Επίσης στην κατηγορία των 69 κιλών συμμετείχε και ένα δικό μας παιδί η Εβελίνα Καππάτου-Χαλιώτου η οποία σπουδάζει ιατρική στη Θεσσαλονική και αγωνίστηκε με το σωματείο ΕΠΑΣ Βούλα Πατουλίδου.
Η Εβελίνα με 65 κιλά στο αρασέ, 75 στο επολέ ζετέ και 140 στο σύνολο κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια στην κατηγορία Νέων Γυναικών.
Πολλά συγχαρητήρια στις δύο κοπέλες....
Αύριο συνεχίζονται οι αγώνες και συμμετέχουν, το πρωί ο Π. Μινέτος, το μεσημέρι ο Γ. Γαλιατσάτος και το απόγευμα ο Β. Γαλιατσάτος.
Να πούμε ότι στα +77 συμμετείχε και η Ελευθερία Γαλιατσάτου η οποία, χωρίς να είναι όμως επίσημο, κατέλαβε την 2η θέση στο αρασέ, 2η θέση στο ζετέ επολέ και στο σύνολο 3η, κερδίζοντας 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια., πιθανον να είναι αρκετά περισσότερα.
Αύριο που θα ανακοινωθούν τα επίσημα θα σας ενημερώσουμε.
Χ.Κ.
Video
Αναστασία Μεταξά
Εβελίνα Καππάτου - Χαλιώτη
Ελευθερία Γαλιατσάτου
Φώτο










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου