Τρίτη, Δεκεμβρίου 5

Δύσκολη αποστολή για τις μικτές μας απέναντι στις πρωτοπόρες της Μεσσηνίας στην Καλαμάτα



Δύσκολη αποστολή αύριο Τετάρτη 6-12-2017 για τις Μικτές μας ομάδες Παίδων - Νέων, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, φιλοξενούνται από τις αντίστοιχες, αήττητες και πρωτοπόρες στον 9ο όμιλο, της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, στο Ενωσιακό της Καλαμάτας.
        
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
                                               
ΠΑΙΔΕΣ
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική
(9ος όμιλος)

α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
        
Πρώτος και ώρα 09:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των παίδων, με την ομάδα του Δ. Λιονάτου, σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, μετά την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ζακύνθου, με την οποία έσπασε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ, να ψάχνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. 
Θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη της πρωτοπόρου του ομίλου και αήττητης Μεσσηνίας η οποία φυσικά θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή.
Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα  του Διον. Λιονάτου, απέναντι σε μια Μεσσηνία, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου με το απόλυτο μάλιστα των 3Χ3!
Στην πρεμιέρα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων η ομάδα της Κεφαλονιάς είχε δεχθεί μια βαριά ήττα και σκορ 0-5.
        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
3
14 - 0
9
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
3
7 - 2
6
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
3
2 - 10
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
3
0 - 11
0
        
ΝΕΟΙ
Στη συνέχεια και ώρα 11:30, οι νέοι του Σπ. Παπαδάτου, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θέλουν να αποδείξουν στη Καλαμάτα, απέναντι σε μια αήττητη ομάδα, ότι μόνο η τύχη τους λείπει και αυτή την φορά να καταφέρουν την έκπληξη.
Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ισχυρή, αήττητη και πρωτοπόρο στον 9ο όμιλο ομάδα.
Διατηρεί μέχρι τώρα το απόλυτο και θέλει να το μεγαλώσει, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά, επιτέλους και οι νέοι θα σπάσουν την κακή παράδοση που πάει να δημιουργηθεί και θα επιστρέψουν από τη Μεσσηνία με ένα καλό αποτέλεσμα.
Στον πρώτο γύρο και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος οι Νέοι της Κεφαλονιάς, αν και προηγήθηκαν 2-0 δεν τα κατάφεραν στη συνέχεια και στο τέλος ηττήθηκαν με σκορ 2-4!
Η αναχώρηση των μικτών μας θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, αφού το ταξίδι λόγω της μεγάλης απόστασης, είναι με διανυκτέρευση
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
3
11 - 3
9
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
3
7 - 2
6
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
3
4 - 9
3
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
3
3 - 10
0
        
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης – Ε.Π.Σ. Ηλείας
2.
 Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου