Παρασκευή, Δεκεμβρίου 8

Η pregame της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την 4η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.
Μια αγωνιστική με περιορισμένο το αγωνιστικό ενδιαφέρον, μιας και λίγο-πολύ διακρίνονται τα φαβορί.
Και εδώ το πρωτάθλημα δείχνει κάποια πράγματα, σχετικά με την τελική 4αδα και τις ομάδες που μπορούν να το πετύχουν.
Εύγερος, Πυλαριακός και Π.Α.Ο. Κεφαλλονιάς διατηρούν το αήττητο. Μάλιστα ο τελευταίος και το απόλυτο. Αυτές μαζί με τον Οδυσσέα Ιθάκης και θα λέγαμε την Έρυσσο, φαίνεται να ξεχωρίζουν αγωνιστικά.
Έτσι λοιπόν αυτή την αγωνιστική, οι συγκεκριμένες ομάδες, πλην του Πυλαριακού που θα κάνει το ρεπό του, μπορούν να ανέβουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και να κτίσουν διαφορές!
Το Σάββατο Οδυσσέας, μετά το ρεπό που έκανε την προηγούμενη  αγωνιστική, μάλλον θα έχει εύκολο έργο, απέναντι στον Εθνοφρουρό, που αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μας είναι άγνωστο, αν θα κατέβει και πάλι με εννιά, όπως στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του. 
Την Κυριακή το πρωί, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί την Έρυσσο και ευελπιστεί να πετύχει το 3Χ3 που θα τον κρατήσει ψηλά, παράλληλα με την διατήρηση του απόλυτου.
Τέλος, το απόγευμα στα Φαρακλάτα, η αήττητη και πρωτοπόρος Εύγερος, φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων, ο οποίος έχει ισάριθμες ήττες στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια του και θέλει εκμεταλλευόμενη το ρεπό των Πυλαρινών να πιάσει κορυφή χωρίς την.... ενοχλητική παρουσία τους!
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Α.Π.Σ. Πυλαριακού.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  9-12-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Οδυσσέας Ιθάκης
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μαγουλάς Σπ.
Χρηστάτος Σπ.
2.
Κυριακή  10-12-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Ο. Ερύσσου
Καραίσκος
Αποστόλης
Καλογηράς Ι.
Θωμάς Β.
3.
Κυριακή  10-12-2017   ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Ηρακλής
Κιόσης
Κώστας
Ρηγοπούλου Δ.
Καλαφάτης Δ.
            
Σάββατο  9/12
Στις Κεραμειές, το Σάββατο το πρωί, αρχίζει η δράση στη «μικρή» κατηγορία, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Εθνοφρουρός φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν φαίνεται να αλλάζει η τύχη των γηπεδούχων, μιας και δύσκολα και αυτή την φορά θα συμπληρώσουν ομάδα με περισσότερους των «εννέα» στη σύνθεση τους, αφού δεν διαθέτουν μικρό στο ρόστερ τους!!
Άλλωστε και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια τους, με τον ίδιο αριθμό παρατάχθηκε.
Στην αντίπερα πλευρά η ομάδα από τη Βόρεια Ιθάκη, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, φαίνεται ότι θα περάσει ένα εύκολο πρωινό και θα πάρει το δεύτερο τρίποντο της φετινής περιόδου, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις από την ήττα της στα Φαρακλάτα από την Εύγερο.
Αναμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, με αρκετά γκολ και σίγουρα δεν είναι από αυτά, που θα τρέξει ο κόσμος να παρακολουθήσει. Φαβορί υπάρχει φυσικά και δεν είναι άλλος από τον φιλοξενούμενο Οδυσσέα Ιθάκης.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Σπ. Χρηστάτο.
            
Κυριακή  10/12
Την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, αλλά την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10/12, ο αήττητος και με το απόλυτο 2Χ2 Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί την Έρυσσο σε έναν αρκετά ενδιαφέροντα αγώνα.
Οι «πράσινοι» του Τάκη Φωή σε ένα παιχνίδι που είναι στα….... μέτρα τους, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης και του τρίποντου, το οποίο στη χειρότερη περίπτωση θα τους φέρει στην 2η θέση, θέλουν να συνεχίσουν δημιουργώντας νέο ρεκόρ και το 3Χ3!
Από την άλλη, η Έρυσσος με σαφή σημάδια βελτίωσης, όσο και ενίσχυσης φέτος, είναι σίγουρο ότι στις Κεραμειές δε θα πάνε για περίπατο. Θα παλέψουν για το καλύτερο και τους βαθμούς, αφού ότι καταφέρει να πάρει, από αυτό το παιχνίδι, θα είναι κέρδος, παράλληλα με την βελτίωση της βαθμολογικής της συγκομιδής.
Έτσι περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηράς και Β. Θωμάς.
            
Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 3 μ.μ., με το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Εύγερο και τον Ηρακλή Πρόννων, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Οι γηπεδούχοι, που οδηγούν την κούρσα συγκάτοικοι του Πυλαριακού, στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους, παρουσιάζουν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και διατηρούν το αήττητο, αφού έχουν δυο νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό τους. Παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο και δείχνουν ικανοί και ένα εκ των φαβορί για την πρωτιά της κανονικής περιόδου και της απόκτησης του απόλυτου πλεονεκτήματος ενόψει playoffs.
Με στόχο λοιπόν ένα ακόμη τρίποντο, που θα τους απαλλάξει από την….. ενοχλητική συγκατοίκηση τους, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Πυλαριακό (έχει ρεπό), θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι και χωρίς απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Ηρακλής φέτος, δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν και φαίνεται αρκετά δύσκολο να πετύχει ότι και πέρυσι με την παρουσία του στην τελική 4αδα.
Έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλλον δύσκολα, θα αλλάξει την τύχη του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με αρκετά γκολ και τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Δ. Καλαφάτη. 
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
2
1
0
9 - 3
7
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
3
2
1
0
7 - 2
7
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
2
0
0
6 - 2
6
4.
Α.Ο. Ερύσσου
3
1
0
2
13 - 8
3
5.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2
1
0
1
4 - 2
3
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
3
0
0
3
1 - 9
0
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2
0
0
2
2 -16
0
        
Η επόμενη (5η) Αγωνιστική
(16-17/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Ρεπό:Π.Α.Ο. Εύγερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου