Κυριακή, Ιανουαρίου 7

Νέα ήττα στα Βραχνέικα για τον Παλληξουριακό... 1-0 από τον Διαγόρα

Ούτε η 11η αγωνιστική στάθηκε τυχερή για τον Παλληξουριακό για την κατάκτηση του πρώτου-ων βαθμού-ών, εκτός έδρας, αφού ηττήθηκε στα Βραχνέικα με σκορ 1-0 από τον τοπικό Διαγόρα.
Η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στους γηπεδούχους, όμως δεν δημιούργησε κάποια καλή ευκαιρία, εκτός από κάποια στημένα, με αποτέλεσμα με το 1-0 που δέχθηκε από τους γηπεδούχους να φύγει με μια νέα ήττα, την 4η στη σειρά!
Το φιλμ του αγώνα
6΄ Ωραίος συνδυασμός του Λαμπρόπουλου με τον Κωστή, ο πρώτος θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
11΄ Καλό σουτ του Λυκούδη δεν θα ανησυχήσει τον Θωμά.
14΄ Αρκετά δυνατό σουτ του Μάζη, η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι.
26΄ Φάση διαρκείας για τους γηπεδούχους, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, θα διώξουν οι αμυνόμενοι, η μπάλα θα φτάσει στον αρχηγό Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλασέ θα ανοίξει το σκορ στο 1-0 για την ομάδα του Ανδρέα Ζήκου.  
49΄ Ωραίος συνδυασμός του Λαμπρόπουλου με τον Μιχαηλίδη από τα δεξιά, ο δεύτερος θα πιάσει το δυνατό σουτ που θα "γλείψει" το δοκάρι της εστίας του Σκαμαντζούρα.
53΄ Σέντρα από τα αριστερά του Κωστή, στην καρδιά της άμυνας, ο Μιχαηλίδης θα βρει γεμάτα την μπάλα, που θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.
66΄ Ενέργεια του Κωστή που θα "σπάσει" στον Γεωργαντόπουλο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι θα χάσει σπουδαία ευκαιρία για το 2-0.
76΄ Κόρνερ του Γεωργαντόπουλου διώχνουν οι αμυντικοί, ο Πετρόπουλος θα κάνει το νέο σουτ και η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Αποβλήθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Πετρόπουλος και Κωστής που αναζήτησαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής ο κ. Τουρλομούσης με βοηθούς την κα Αθανασοπούλου και τον κ. Μ. Καρβούνη.
Συνθέσεις:
Διαγόρας:(A. Zήκος),  Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ν. Τρίγκας, Μιχαηλίδης (81΄ Χριστόπουλος), Παπαδόπουλος, Μάζης (56΄ Αδαμόπουλος), Γεωργαντόπουλος (90΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κωστής.
Παλληξουριακός:(Σ. Παπαδάτος),  Σκαμαντζούρας, Aραβαντινός, Ζερβός, Πολυδωράτος (58΄ Αρμάντο), Λουλούδας, Λυκούδης (79’ Αντωνάτος Ηλ.), Κόμητας, Μπράτι (75’ Βαλεντής Αγγ.), Πολλάκης, Χασάι (73’ Αντωνάτος Κ.), Μαυροειδής.
Στοιχεία από το www.patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου