Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Βίντεο απονομών 1ου τουρνουά junior’s σάλας 5Χ5 «Κέφαλος Winter 2018»..... Παραλειπόμενα


Πολύ όμορφο το θέαμα που μας πρόσφεραν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ομάδων Εικοσιμίας, Διλινάτων, Παλληξουριακού και Φωκάτων στο τριήμερο 1ο τουρνουά juniorσάλας 5Χ5 «Κέφαλος Winter 2018» της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Παρακάτω δείτε το βίντεο από τις απονομές και παραλειπόμενα του τουρνουά:
Μικρά από το τουρνουά
* Πολύ όμορφο θέαμα πρόσφεραν το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» τα πιτσιρίκια των ομάδων Εικοσιμίας, Διλινάτων, Παλληξουριακού και Φωκάτων, στο 1ο τουρνουά juniorσάλας 5Χ5 «Κέφαλος Winter 2018» της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
* Για την ιστορία την κούπα κατέκτησε η ομάδα της Εικοσιμίας με προπονητή τον Διονύση Λιονάτο και μάλιστα τερματίζοντας αήττητη.
* Πολύ καλή και η οργάνωση από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που έδωσε ιδιαίτερο τόνο στο τουρνουά με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη επιτυχία, κάτι που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους.
Η διοργανώτρια είχε φροντίσει να δώσει χαρά στα παιδιά, στους γονείς και στους φίλους των παιδιών που το παρακολούθησαν και πιστεύουμε ότι τα κατάφερε.
Μάλιστα στο τέλος και κατά τις απονομές είχε ετοιμάσει και ένα μικρό δώρο για κάθε παιδί ξεχωριστά.
* Παρών όλο αυτό το τριήμερο, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής και ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ένωσης κ. Γεράσιμος Καραντινός, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και αντιδήμαρχος Λειβαθούς, κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, αλλά και η παρουσία των κοριτσιών της Ένωσης στην τελετή των απονομών, ομόρφυνε ακόμη περισσότερο την διοργάνωση!
* Γιατρός των αγώνων ήταν ο κ. Άγγελος Πεφάνης. Ένα καταπληκτικό παιδί και επιστήμονας που ήταν ο...... φύλακας - Άγγελος των παιδιών σε όλους τους αγώνες!
* Δεν έλειψαν και οι ..... ενδοοικογενειακές «μονομαχίες» στο παρκέ, με το πατέρα – προπονητή της ομάδας των Διλινάτων Σάκη Αναλυτή, να επικρατεί, αντίπαλος στον μεταξύ τους αγώνα του γιου του Δημήτρη, ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού και να κερδίζει την 2η θέση της τελικής κατάταξης.
* Πάντως, όπως και να έχει τέτοια τουρνουά πρέπει να διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε τα παιδάκια να συμμετέχουν σε αγώνες, παράλληλα με τη χαρά που νιώθουν από αυτή τη συμμετοχή τους.
* Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε διοργανωτές, διαιτητές και ομάδες, για τη συμμετοχή τους, αλλά και τα αυριανά αστέρια του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου για το όμορφο θέαμα που μας παρουσίασαν. 
Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου