Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Ασταμάτητος ο Α.Σ.Κ. πέρασε αέρας και από τα Αραχωβίτικα κάνοντας το 14Χ14!!


Έκανε την δουλειά του ο ΑΣΚ και τιμώρησε» τα Αραχωβίτικα (εικόνες)
Ένταση, διακοπή και … 14 στα 14 για την ομάδα της Κεφαλονιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η
O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά έκανε για μία ακόμη φορά πολύ καλά την δουλειά του και «τιμώρησε» μέσα στο σπίτι τους τα Αραχωβίτικα, νικώντας τα με 82-48!
Παρά τις … προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα της Κεφαλονιάς, την ένταση και την διακοπή του αγώνα που σημειώθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΣΚ κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε.  Την νίκη που ήταν η 14η σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!
Ο ΑΣΚ συνεχίζει πρώτος και αήττητος το πρωτάθλημα, ενώ σήμερα πέρασε από μία δύσκολη έδρα. Μάλιστα, στο παιχνίδι σημειώθηκε ένταση, όταν ο προπονητής των γηπεδούχων Φραγκισκάτος και οπαδοί της ομάδας της Πάτρας κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο του ΑΣΚ. Εκεί υπήρξε διακοπή του αγώνα, ενώ οι διαιτητές απέβαλαν από τους γηπεδούχους τον προπονητή Φραγκισκάτο και από τον ΑΣΚ (σε μία κάπως άδικη απόφαση) τον Τσαπρούνη (κρατήθηκε και το δελτίο του).
Το  παιχνίδι κρίθηκε στην  πολύ σκληρή άμυνα του ΑΣΚ και την σωστή κυκλοφορία στην επίθεση, από το 2ο δεκάλεπτο και έπειτα.
Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κώστας Ακτύπης, πρώτος σκόρερ ο Χουλιάρας με 15 πόντους και 3 τρίποντα, αλλά και οι Βαλλιανάτος και Τσαπρούνης, αμφότεροι  σημείωσαν από 14 πόντους. 
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ – ΑΣΚ 48-82
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΟΝΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-20, 29-42, 41-65, 48-82
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ: (Φραγκισκάτος), Μανιάδης, Κούμενος 10 (2), Θεοδωρόπουλος 2, Στρέκλας 2, Δώνος 26 (1), Σταυρουλάκης 4 (1), Τσιμπούκης, Κωσταρέλος, Σίψας 4, Φραγκισκάτος.
Α.Σ.Κ.: (Λεωνίδας Παπαδάτος),  Χουλιαράς 15 (3), Χρηστάτος 2, Χατζής 9, Μπαχός 8 (2), Θεοδωράτος 6,  Ακτύπης 12, Καραπέτσας 2, Βαλλιανάτος 14, Τσαπρούνης 14 (1).
*Κατά την διάρκεια του αγώνα σκίστηκε το χείλος του Κώστα Τσαπρούνη, χτυπώντας στην μπασκέτα. Ο σέντερ του ΑΣΚ  πήγε στον Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» για να κάνει ράμματα.
* Ο ΑΣΚ δίνει το επόμενο Σάββατο 27/1 ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου