Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Νίκη παραμονής για την Πρόοδο Ιθάκης 2-0 τα Ομαλά


Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία πραγματοποίησε σήμερα η Πρόοδος Ιθάκης, αφού στο ντέρμπι των ουραγών, επικράτησε 2-0 των Ομαλών και ανάσανε βαθμολογικά και ψυχολογικά, βλέποντας παράλληλα και το μέλλον της πολύ πιο αισιόδοξα για τη δύσκολη συνέχεια.
Για την ομάδα του Στ. Πόρτολου ήταν η πρώτη φετινή της νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποια μέχρι στιγμής. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» έπιασαν τους 6 βαθμούς, έναντι του 1 των αντιπάλων τους.
Μεγάλη νίκη λοιπόν για την ομάδα της Ιθάκης.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και τα δυο τους τέρματα στο πρώτο 45λεπτο.
Το 1-0 στο 18’. Ο Τσάμης θα πασάρει για τον Hajdari, αυτός θα πιάσει το σουτ, ο Παπαστεργίου αποκρούει και στην επαναφορά της μπάλας ο Πρεβεζιάνος με ένα νέο σουτ, θα την στείλει στα δίχτυα.
Στο 38’ μάλιστα θα πετύχουν και το 2-0. Ο Δευτεραίος θα βρει τον Γρίβα στην αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων, αυτός θα γυρίσει παράλληλα την μπάλα στο σημείο του πέναλτι για τον  Hajdari και ο τελευταίος με ωραίο βολέ θα την στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Παπαστεργίου.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι στο 55’ με τον Φωτακόπουλο, ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά και πλασέ.
Από το 72’ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Π. Τζάκης για διαμαρτυρία
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Κ. Κιόση.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Τσιντληλας Γ., Σύτι (87’ Πατέρης), Τσιντήλας Τ., Τσίγκος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Γρίβας (85’ Κανέλος), Τσάμης, Αρταβάνης, Δευτεραίος (70’ Κωστόπουλος), Hajdari.
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Παπαστεργίου, Σέρρας (38’ Λυμπεράτος), Λαζαράτος, Δανελάτος (60’ Τσιγαρίδας), Νεόφυτος Χ., Ντάτσι (56’ Πούλος), Φωτακόπουλος (89’ Πούλα), Τσακαρισιάνος Χρ., Τσουραμάνης, Τζάκης, Χρυσανθακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου