Δευτέρα, Ιανουαρίου 15

Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Πυλαριακός 2-3 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Την Κυριακή το πρωί στις Κεραμειές σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά γκολ και αγωνία, μέχρι το τέλος, ο Πυλαριακός, ενώ στο ημίχρονο έχανε με σκορ 2-0, στη συνέχεια με μια δυνατή αντεπίθεση στο δεύτερο, θα επικρατήσει του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 2-3.
Μια νίκη που θα φέρει ξανά τους «κυανέρυθρους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμους της Ευγέρου.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η ομάδα του Κ. Βιτωράτου στο πρώτο 45λεπτο είχε και δύο δοκάρια.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ της συνάντησης οι «πράσινοι» θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με 1-0. Ο Π.Α.Ο. θα βγει στην αντεπίθεση, τελικός αποδέκτης ο Κώστογλου που πασάρει στον Μακρίδη και ο τελευταίος, με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρίνη.
Η ομάδα του Τ. Φωή μάλιστα στο 36’ θα πετύχει και δεύτερο τέρμα και θα προηγηθεί 2-0.
Ο Λ. Βανδώρος θα περάσει φοβερή κάθετη πάσα στον Μακρίδη, αυτός θα μπει στην περιοχή, όπου θα ανατραπεί από τους αμυντικούς της Πυλάρου και τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Εκτελεί εύστοχα ο Βοροκλινιώτης, ο οποίος δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του!
Με αυτό το 2-0 για τους γηπεδούχους θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη με το σκορ 2-0 υπέρ του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, μπροστά στην πρώτη φετινή του ήττα ο Πυλαριακός συνήλθε, μπήκε πολύ δυνατά, ισοφάρισε γρήγορα και με μια επική αντεπίθεση γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας μια σημαντική νίκη που του δίνει το δικαίωμα να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Με τη συμπλήρωση δυο λεπτών και συγκεκριμένα στο 47' οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 1-2 με ωραία κεφαλιά του Φάντη στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από το φάουλ του Κοσμάτου.
Ένα γκολ που τους ξαναβάζει στο παιχνίδι και επιστρέφει τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση για την ανατροπή.
Στο 55’ έρχεται και η ισοφάριση 2-2 με ένα νέο κόρνερ του Κοσμάτου στο δεύτερο δοκάρι και ωραία κεφαλιά του Ποταμιάνου που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερέλου.
Τελικά στο 70’ ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενουμένων Ηλ. Κοσμάτος με μια από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες, θα μπει στην περιοχή από αριστερά και αφού αποφεύγει τον Μακρίδη, πλασάρει ψύχραιμα τον Κατερέλο στην απέναντι γωνία για την ανατροπή και το 2-3, μέσα σε πανηγύρια.
Από το σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους κράτησαν αυτό το 2-3 χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, εκτός μιας φάσης προς το τέλος του αγώνα, όταν ο Μαρίνης θα προλάβει τον Κατσούρη στην παράλληλη πάσα του Σπαθή και θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Η λήξη του παιχνιδιού θα βρει τους «κυανέρυθρους» να έχουν πετύχει μια σημαντική νίκη, ως προς την εξέλιξη της, αλλά και την βαθμολογική της αξία και να συνεχίζουν «αγκαλιά» με την Εύγερο στην κορυφή.
Αντίθετα οι «πράσινοι» θα δεχθούν ακόμη μια ήτα, την 3η στη σειρά και θα παραμείνουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας δύσκολα για τη συνέχεια και την είσοδο τους στην τελική 4αδα. 
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Ε. Θανάσης. 
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ Φωής), Κατερέλος, Μπεσάι (Παγουλάτος), Κλωνής, Απέργης, Μαρινάκης, Βοροκλινιώτης, Θεοτοκάτος (Γκούβας), Κατσούρης, Βανδώρος, Μακρίδης, Κώστογλου (Πίρρα).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μαρίνης, Σπαθής (Γασπαρής), Καππάτος, Σολδάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιένης, Γιαννάτος (Φάντης), Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Σταμούλης Ν. (Παπαδόπουλος), Ποταμιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου