Σάββατο, Ιανουαρίου 13

Νίκη 4αδας για τον Εθνικό Κεφαλονιάς 5-3 τη Σάμη


Στο γηπέδου του Αγίου Αντώνιου στο Ληξούρι,διεξήχθη, ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Κεφαλονιάς και την Σάμη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και πρώτος του νέου έτους για τις δυο ομάδες.
Ένα παιχνίδι με αμείωτο το ενδιαφέρον του ως το τέλος, οκτώ γκολ, με εναλλαγές στο σκορ, μεγάλο πάθος για την νίκη, και τους γηπεδούχους να την κατακτούν στο τελικά.
Ο Εθνικός έπαιξε έξυπνα, εκμεταλλεύτηκε την κόντρα επίθεση με κύριο εκφραστή τον Αναλυτή, αλλά και την πολύ κακή αμυντική λειτουργία της Σάμης, παίρνοντας μια σπουδαία από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής πλευράς νίκη.
Αντίθετα η Σάμη πρέπει να ανασυνταχθεί ενόψει του επόμενου αγώνα της, ο οποίος πλέον θα είναι καθοριστικός για τους από εδώ και πέρα στόχους της ομάδας, καθώς έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία.
Φάσεις και γκολ
Η Σάμη θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και θα ανοίξει νωρίς το σκορ.
Συγκεκριμένα στο 7’ έπειτα από σέντρα του Αμούργη Τ., ο Μωραΐτης Κ. με κοντινή κεφάλια θα πετύχει το 1-0.
Η απάντηση θα έρθει στο 39’ για τους γηπεδούχους. Ο Ρεμούντης, έπειτα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, θα πλασάρει ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο θα γίνει η ανατροπή από τον Εθνικό.
Στο 45’ ο βοηθός θα υποδείξει παράβαση πέναλτι, στον διαιτητή κ. Κώτση το οποίο δίνεται στη συνέχεια.
Εκτελεί ο Μαυροειδής και πετυχαίνει το 2-1 των «κυανόλευκων» από το Ληξούρι.
Αυτό το 2-1 θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ο Εθνικός θα πετύχει ακόμη ένα γκολ, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, δίνοντας διαφορά δυο τερμάτων στην ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα στο 46’ ο Αναλυτής θα εκμεταλλευτεί την σύγχυση της άμυνας και θα κάνει το 3-1.
Στο 57’ η Σάμη θα μειώσει εκ νέου το σκορ σε 3-2 με το Μωραΐτη Ν., με κεφάλια έπειτα από κόρνερ του Νικολοβιέννη. Στο 65’ και πάλι ο Αναλυτής θα πετύχει ένα ακόμη τέρμα για τον Εθνικό. Έπειτα από γέμισμα και κακή εκτίμηση των αμυντικών των φιλοξενούμενων, με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα πετύχει το 4-2.
Η Σάμη θα μειώσει ξανά στο 70’ με τον Μωραΐτη Κ., με ωραίο πλασέ από κοντά, ενώ είχε προηγηθεί σύγχυση στην άμυνα, πετυχαίνοντας το 4-3 και παράλληλα δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 88’ ο Αναλυτής με ωραίο πλασέ θα γράψει το τελικό 5-3 ενώ θα ολοκληρώσει και δικό του χατ-τρικ, ύστερα από καταπληκτική ατομική ενέργεια του νεαρού Μαρούλη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Γαβαλάς (71’ Αντωνάτος), Μαρούλης (89’ Σινάι), Βολνίσκι, Σιμωτάς, Λαλάι (89’ Γιακουμάτος), Κατσιβέλης (89’ Φαρακλός), Μαυροειδής, Μπάμπης Σ., Ρεμούντης, Αναλυτής.
Σάμη:(Κ. Πίππος), Καβαλλιεράτος, Αράπογλου (85’ Φωτόπουλος), Παπαδημάτος (89’ Μιχαλάτος), Μάστορας (70’ Διακάτος), Μετάι, Μωραίτης Κ. (89’  Ζαχαράτος), Μωραίτης Ν., Αμούργης, Νικολοβιένης, Βλασσόπουλος, Περιβολάρης.
** Η φώτο είναι από τον περυσινό αγώνα των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου