Κυριακή, Ιανουαρίου 14

Νίκη 5-0 εκτός τα Ομαλά οι Πρόννοι και επιστροφή στην κορυφή


Με το παιχνίδι Ομαλά – Πρόννοι ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα να παίρνουν μια εύκολη νίκη απέναντι στην ουραγό ομάδα των Ομαλών.
Μια νίκη που όπως φανερώνει και το τελικό 0-5 δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού και την δίκαιη επικράτηση των φιλοξενούμενων.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό κυρίως από την πλευρά των Πρόννων που είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του.
Η νίκη αυτή αφιερώθηκε από τους ποδοσφαιριστές των Πρόννων στον τραυματία συμπαίκτη τους, Κώστα Ζαπάντη και στον τερματοφύλακα Σπήλιο Καστή, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Πάτρα.
Φάσεις και γκολ
Πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, αφού μόλις στο 2’ ο Ζαρνακούπης με ωραίο σουτ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 0-1.
Ο Κ. Παπαδημητρόπουλος και αυτή την αγωνιστική θα χριστεί σκόρερ, πετυχαίνοντας στο 44’ το 0-2 των Πρόννων, ενώ παράλληλα διώχνει από την ομάδα του το άγχος για τη συνέχεια.
Ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο δυναμικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, με κοντινό πλασέ θα πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε και οι Πρόννοι αρκετά βελτιωμένοι, σε σχέση με το πρώτο, θα φτάσουν σε μια εύκολη τελικά νίκη. Από την άλλη τα Ομαλά δεν μπόρεσαν ούτε σε αυτό το διάστημα να απειλήσουν.
Σειρά του Περαματζή στο 66’ να πετύχει το 0-3 με κοντινό σουτ στο δεύτερο δοκάρι, μετά από το κόρνερ του Αλ. Κουρκουμέλη.
Και πάλι μετά από νέο κόρνερ, αυτή την φορά του Μοντεσάντου από αριστερά στο 71’, ο Κ. Κουρκουμέλης με ωραία προβολή στο β’ δοκάρι θα πετύχει το 0-4 για τους πρωτοπόρους.
Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί και πάλι από τον Περαματζή.
Συγκεκριμένα στο 80’ μετά το φάουλ από δεξιά του Αθ. Τραυλού και γύρισμα της μπάλας με το κεφάλι του Γ. Μπάμπη στον σκόρερ, οι «κιτρινοπράσινοι» θα πετύχουν το 0-5 με προβολή του τελευταίου.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Ε. Θανάση.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος Στ., Σέρρας, Λαζαράτος, Δανελάτος, Νεόφυτος Χ. (78’ Μαζαράκης), Καραντινός-Νεόφυτος (83’ Τριανταφύλλης), Χρυσανθακόπουλος, Τσακαρισιάνος Χρ., Τσουραμάνης, Τζάκης, Πούλα.
Πρόννοι:Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Ρώσσης (72’ Κουρκουμέλης Αλ.), Κουρκουμέλης Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης (81’ Αλεξίου), Ζαρνακούπη (63’ Περματζής), Τραυλός, Μοντεσάντος, Στάβερης (68’ Κουρκουμέλης Κ.).
Εικόνες από το παιχνίδι



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου