Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Καταιγιστικός ο Παλληξουριακός 7-0 την Σάμη


Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντώνιου στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός υποδέχθηκε την Σάμη για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κεφαλλονιάς. Ήταν ο επαναληπτικός αγώνας καθώς στο πρώτο παιχνίδι στον Καραβόμυλο η ομάδα του Ληξουρίου είχε φύγει με το «διπλό» και σκορ 3-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν από την αρχή της σειράς το απόλυτο φαβορί και το απέδειξαν και σήμερα.
Είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την κατοχή της μπάλας, σωστή κυκλοφορία και έφταναν με σχετική άνεση στην εστία του Μωραΐτη.
Αντίθετα η Σάμη, σαφώς επηρεασμένη από τα τελευταία γεγονότα, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από μια σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα.
Άλλωστε το τελικό σκορ μαρτυράει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.
Τα γκολ
Η πίεση θα αποφέρει το πρώτο γκολ στο 13’, όταν ο διαιτητής κ. Κώτσης θα καταλογίσει πέναλτι σε χέρι του Βιτωράτου μετά από το σουτ του Κόμητα, το οποίο θα εκτελέσει ο Μπράτι για το 1-0.
Στο 19’ θα έχουμε και το 2-0. Μετά από ωραία συνεργασία ο Χασάϊ θα πλασάρει και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 27’ ο Κόμητας θα κάνει το 3-0 με ωραίο σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «Γ» της εστίας του Κ. Μωραίτη.
Στο 35’ ο Αραβαντινός θα κάνει το 4-0 με ωραίο συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 44’ ο Μπράτι θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 5-0 της ομάδας του με ωραίο πλασέ και έπειτα από όμορφο ομαδικό συνδυασμό.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει αρκετά.
Στο 52’ ωστόσο σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, και σύγχυση στην άμυνα της Σάμης ο Μπράτι από κοντά θα πετύχει το 6-0 και το δικό του χατ τρικ.
Το τελικό 7-0 θα πετύχει ο Χασάι στο 64’ και πάλι μετά από τη νέα σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ύστερα από κόρνερ και σουτ του τελευταίου από κοντά.
Από εκεί και έπειτα, έπεσε ακόμη περισσότερο ο ρυθμός, αν και ο Παλληξουριακός συνέχιζε να πιέζει χωρίς να πετυχαίνει κάποιο άλλο τέρμα και το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Κ. Κιόση.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Αντωνίου, Ζάβαλης, Πολυδωράτος, Ζερβός, Λυκούδης (90+2’ Κοκκόσης), Κόμητας (41’ Μπαλάσκας), Μπράτι (90+5’ Αλιάι), Βαλεντής Αγγ., Χασάι, Μουρελάτος, Αραβαντινός (63’ Καππάτος).
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος),  Μωραίτης Κ., Μιχαλάτος, Αράπογλου (46’ Βελισσαράτος), Βιτωράτος (66’ Νταούτ), Φωτόπουλος, Μετάι, Αμούργης Αρ. (54’ Δρακάτος), Νικολοβιέννης, Ζαχαράτος, Περιβολάρης, Μάστορας (56’ Τρίφι).
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι των δυο ομάδων στον Καραβόμυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου