Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

«Διπλό» μεταγραφικό ξεκίνημα για την Εικοσιμία


Στο κόλπο των μεταγραφών και μάλιστα δυναμικά μπήκε η Εικοσιμία, αφού σήμερα ανακοίνωσε τις δυο πρώτες προσθήκες  στο ρόστερ της.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Πολλάτο, ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα της Λειβαθούς, μετά ακριβώς από έναν χρόνο, ώστε να την βοηθήσει στην αντεπίθεση που ετοιμάζει από εδώ και πέρα, αλλά και το νεαρό Έρι Κούρτη που λύνει το τεράστιο πρόβλημα του «μικρού».
Ο Πολλάτος junior, μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Παλληξουριακό και την Γ΄Εθνική, όπου είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και το μισό της περυσινής περιόδου στα Διλινάτα, θέλει να αποδείξει αυτό που πραγματικά αξίζει, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια.
Στην πορεία του αυτή θα συναντήσει και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του Αλέκο και Διονύση, μάλιστα με τον πρώτο πέρυσι και όσο έπαιξε με τους «κυανόλευκους», είχε μια πολύ καλή συνεργασία πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.
Πραγματικά μια πολύ καλή προσθήκη που αναμένεται να λύσει και το πρόβλημα του γκολ στην ομάδα του Δ. Ζησιμάτου.
Όσον αφορά την δεύτερη την θεωρούμε το ίδιο σημαντική, αφού η Εικοσιμία λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα στη θέση των μικρών.
Ο Κούρτη ύστερα από το σήριαλ με το δελτίο του στις αρχές του καλοκαιριού και την ένταξη του στην  ομάδα από τα Διλινάτα, είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει σε μια θέση «πληγή» φέτος, αφού πρόκειται για ένα από τα καλά ταλέντα του ποδοσφαίρου μας και αναμένεται να προσφέρει στους στόχους της νέας του ομάδας.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Παλληξουριακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πολλάτο και του εύχεται καλή συνέχεια.
Ας δούμε τι ακριβώς αναφέρει:
«Από την ομάδα μας αποχώρησε χθες ο Πολλάτος Δημήτρης ο οποίος θα συνεχίσει στον Α.Ο. Εικοσιμίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου