Σάββατο, Ιανουαρίου 13

Νέα μεταγραφή για τους Πρόννους.... Δυναμώνουν περισσότερο στη μεσαία γραμμή


Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησαν σήμερα οι Πρόννοι με την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του 20χρονου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπάμπη.
Ο Μπάμπης που αγωνίζεται σαν πλάγιος μέσος, πρωτοξεκίνησε στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και από την περίοδο 2016-2017 μέχρι σήμερα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Κεφαλονιάς, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Ληξουριώτικης ομάδας, ενώ ήταν βασικό στέλεχος των μικτών μας ομάδων.
Έτσι οι Πρόννοι ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μαζί με τον Ζαρνακούπη, αναμένεται να είναι οι οργανωτές και το «κουμάντο» στο παιχνίδι των «κιτρινοπράσινων» του Δημ. Κουρκουμέλη.
Άλλη μια καλή μεταγραφή λοιπόν για τους Πρόννους, που ενισχύονται αρκετά στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Ο Μπάμπης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Πρόννων στο παιχνίδι των Κεραμειών την Κυριακή με αντίπαλο τα Ομαλά.
Αμέσως μετά την οριστική συμφωνία του με την ομάδα των Πρόννων ο Γ. Μπάμπης έκανε αποκλειστικά για το Sportsthea την παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ πού τη διοίκηση, τον προπονητή και τους πρώην συμπαίκτες μου στον Εθνικό Κεφαλονιάς, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, όλο τον καιρό που έπαιξα στην ομάδα.
Η νέα μου ομάδα, οι Πρόννοι, έχει πολλές προοπτικές και αποτελεί πλέον τη νέα δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο».
Άλλωστε αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που υπέγραψα στην ομάδα.
Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της»
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού Κεφαλονιάς
Όμως και η πρώην ομάδα του ο Εθνικός με δική της ανακοίνωση ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.
Ας δούμε τι λέει:
«Παρελθόν για την ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς αποτελεί ο Γιώργος Μπάμπης. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου