Σάββατο, Ιανουαρίου 27

Έκοψε την πίτα του ο Ν.Ο. Αργοστολίου (φωτορεπορτάζ)

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου.
Η παρουσία όλων των τμημάτων, των γονέων, των φίλων και των καλεσμένων του Ν.Ο.Α., ήταν εντυπωσιακή και ο χώρος γέμισε ασφυκτικά.
Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος, αφού καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα και στις επιτυχίες των αθλητών την χρονιά που έφυγε κάνοντας ειδική μνεία στον παρολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή μας στην κολύμβηση Γεράσιμο Λιγνό και τα κατορθώματα του.
Τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι Αντιδήμαρχοι τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Ανουσάκης, ενώ υπήρχε και εκπροσώπηση της βουλευτού με τον κ. Γ. Βαρούχα.
Την πίτα του Ν.Ο.Α. έκοψε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος με την προπονήτρια κ. Αλ. Μωραίτου και στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια.
Στις δυο πίτες υπήρχαν 4 φλουριά που για τους τυχερούς αντιστοιχούσαν, 1 ρολόι, ένα ασύρματο τηλέφωνο, 1 βιβλίο με στυλό και ένα βιβλίο του Ν.Ο.Α..
Στον χώρο υπήρχε μπουφές με διάφορα εδέσματα, χυμούς και αναψυκτικά για τους προσκεκλημένους του ομίλου.
Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την γιορτή του Ν.Ο.Α. με τον φακό του δημοσιογράφου Σάκη Βούτο τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου