Δευτέρα, Ιανουαρίου 15

Διπλό μεταγραφικό "κτύπημα" τα Φωκάτα


Με την απόκτηση δυο πολύ καλών ποδοσφαιριστών του τοπικού μας πρωταθλήματος ενισχύονται τα Φωκάτα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του β’ γύρου του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, τη "μάχη" της εισόδους τους στην τελική 4αδα, αλλά και στα playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλήματος.
Πρόκειται για τον Βασίλη Βαγγελάτο 24 ετών από τα Διλινάτα και τον Λόρενς Λουλάι, από τον Παλληξουριακό.
Ο Βαγγελάτος από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του τοπικού ποδοσφαίρου έχει αγωνιστεί και την περίοδο 2014-2015 για ένα εξάμηνο στα Φωκάτα, ενώ από το 2006 φορά ανελλιπώς τη φανέλα των Διλινάτων!
Επίσης στο παρελθόν υπήρξε από τα βασικά στελέχη των μικτών μας ομάδων.
Είναι σίγουρο ότι ο Β. Βαγγελάτος θα βοηθήσει να υλοποιηθούν οι στόχοι της νέας του ομάδας και τον Διον. Γαρμπή να περιμένει αρκετά από αυτόν.
Όσον αφορά τον Λ. Λουλάι, είναι 34 ετών καλύπτει θέση του ακραίου αριστερού αμυντικού, όσο και μέσου και πρόκειται για έναν πολύ καλό και αθόρυβο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να συνεισφέρει και αυτός στην προσπάθεια της νέας του ομάδας, των Φωκάτων.
Έρχεται από τον Παλληξουριακό στον οποίο όμως δεν είχε συμμετοχές στο σύντομο πέρασμα του από το Ληξούρι.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς Α.Ε. Κεφαλονιάς και τα Διλινάτα.
Και από τον ίδιο ο Δ. Γαρμπής περιμένει να κερδίσει πολλά η ομάδα των Φωκάτων κυρίως από την εμπειρία, αλλά και το ήθος του.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea ο Βασίλης Βαγγελάτος. Ψάξαμε και τον Λ. Λουλάι για τον ίδιο λόγο, αλλά στάθηκε αδύνατη η επικοινωνία μας.
Βασίλης Βαγγελάτος...... Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα των Φωκάτων αφού είχα ξανά βρεθεί στην ομάδα αυτή πριν από κάποια χρόνια.
Είναι μια εξαιρετική ομάδα με υψηλές βλέψεις φέτος και ελπίζω ότι και εγώ με τη σειρά μου θα την βοηθήσω με κάθε τρόπο να μπει στην τελική τετράδα και να διεκδικήσουμε ακόμα και κάτι παραπάνω....
Ευχαριστώ τον πρόεδρο των Φωκάτων κ. Νικο Φωκά για την προσπάθεια που έκανε να με εντάξει στο σύνολο.
Μακάρι με τους νέους μου συμπαίκτες να φτάσουμε όλοι μαζί με δουλειά και κόπο στην κατάκτηση γιατί όχι του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου