Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Έκοψαν την πίτα τους τα Φωκάτα σε μια νέα εντυπωσιακή βραδιά με πολλές υποσχέσεις

Θα αποτελούσε έκπληξη αν όλα δεν πήγαιναν τέλεια στην εκδήλωση του Α.Ο. Φωκάτων, σήμερα το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Άλλη μια εντυπωσιακή λοιπόν εκδήλωση από τον Σύλλογο της Λακήθρας, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται εκεί, τόσο στο αθλητικό, όσο και στο πολιτιστικό κομμάτι.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Φωκάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, κάνοντας μια μικρή αναδρομή των πεπραγμένων του Συλλόγου την χρονιά που έφυγε, ενώ έμμεσα ζήτησε εγγυήσεις για τα γήπεδα τόσο των Κεραμειών, όσο και του Αργοστολίου από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα, όσο και τον Δήμαρχο κ. Α. Παρίση.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος κ. Αλ. Παρίσης, (ο οποίος δεσμεύτηκε ότι σε τρεις μήνες το γήπεδο του Αργοστολίου θα είναι έτοιμο), ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, οι οποίοι εξήραν το αθλητικό πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο του Α.Ο. Φωκάτων, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Φωκά, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν στη λύση του γηπεδικού προβλήματος του νησιού.
Το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ένα όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους φίλους της ομάδας, Γρηγόρη Βαγγελάτο, Διονύση Γαρμπή, Ειρήνη Φωκά και Αγγελική Φωκά, οι δυο τελευταίες μάλιστα ήταν καταπληκτικές στο τραγούδι.
Στη συνέχεια δράση ανέλαβαν τα χορευτικά του Συλλόγου, παρουσιάζοντας ένα καταπληκτικό πρόγραμμα με συμμετοχή όλων των τμημάτων, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν.
Συνέχεια επί της οθόνης και την παρουσία, από video wall τις καλύτερες στιγμές του Συλλόγου τη χρονιά που έφυγε.
Τέλος σειρά πήρε το κόψιμο της πίτας την οποία ευλόγησε ο πατέρας Π. Αννιάς μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων και στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.
Εδώ πρέπει να πούμε την καταπληκτική βοήθεια των νοικοκυρών του Συλλόγου που φρόντισαν να είναι όλα άψογα.
Τυχερός ήταν ο Β. Ζαίμι, αφού στο δικό του κομμάτι βρέθηκε το φλουρί στο οποίο αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό γούρι προσφορά του χρυσοχοείου "Φωκάς".
Έτσι έκλεισε μια ακόμη εντυπωσιακή εκδήλωση για τον Σύλλογο, έργο του Δ.Σ. και του προέδρου του Νίκου Φωκά, με τον τελευταίο να έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθούν, όλα όσα παρακολουθούμε και συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια, από έναν Σύλλογο πρότυπο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκτός των παραπάνω, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Π.Ι.Ν. κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σπ. Σαμούρης - Νικ. Σκλάβος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την βραδιά των Φωκάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου