Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Ενισχύθηκε επιθετικά η Εύγερος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ

Με στόχο την ενίσχυση ακόμη περισσότερο της επιθετικής της γραμμής, η Εύγερος σήμερα πραγματοποίησε μια σημαντική μεταγραφή, η οποία αναμένεται να την βοηθήσει την προσπάθεια της, για την κατάκτηση της κούπας και την άνοδο της στη «μεγάλη» κατηγορία με την επιστροφή της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας, ύστερα από έξι χρόνια!
Πρόκειται για τον Θεοδόση Τσάκο ένα ικανό επιθετικό ποδοσφαιριστή και σκόρερ, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Χρήστου Παπαναστασάτου.
Ο Τσάκος μετά τα Διλινάτα πέρυσι και φέτος μέχρι πριν λίγες μέρες στην Έρυσσο, αποφάσισε κυρίως λόγω απόστασης να εγκαταλείψει την ομάδα του Γκ. Ρέτσι για να φορέσει την «πορτοκαλί» φανέλα των Φαρακλάτων προκειμένου να την βοηθήσει να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της και να πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία.
Τέλος να πούμε ότι ο Θ. Τσάκος είναι 24 ετών, αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός, όσο και ακραίος επιθετικός, ενώ ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς έχοντας πετύχει στα πέντε παιχνίδια της μέχρι τώρα 4 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου