Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Ισοπαλία ο Παλληξουριακός στον Πύργο 1-1 με τον Πανηλειακό (Εικόνες)


Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική παρέμεινε αήττητος, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο Παλληξουριακός, αφού η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στάθηκε όρθια στον Πύργο, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, τον Πανηλειακό, παίρνοντας ακόμη μια ισοπαλία με σκορ 1-1 και μάλιστα εκτός έδρας!
Στάθηκε πολύ άτυχος, μιας και δέχθηκε την ισοφάριση και το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η ομάδα μας σε ένα ακόμη παιχνίδι πάλεψε, για το καλύτερο, έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα και παραλίγο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη της 15ης αγωνιστικής.
Ο Παλληξουριακός να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός και είχε δυο τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπράτι - Κόμητα για να πετύχει ακόμη κάποιο άλλο γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις θα ζητήσει πέναλτι σε ένα τράβηγμα από αμυντικό των γηπεδούχων στον Μπαλάσκα, όμως ο Χρονάς έδειξε παίζεται.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν για την γρήγορη ισοφάριση και την ανατροπή, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να σώσουν την... παρτίδα στο 90+. 
Τα γκολ
Οι «ερυθρόλευκοι» της Κεφαλονιάς προηγήθηκαν στο 44’ με τον Ηλία Αντωνάτο, παγώνοντας το «Μαρακανά».
Συγκεκριμένα μετά από δυο συνεχόμενα κόρνερ του Αλ. Λυκούδη, στο πρώτο η μπάλα θα απομακρυνθεί πολύ δύσκολα στο πρώτο δοκάρι, ενώ στο δεύτερο η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Καπετανάκης δεν υπολογίζει αυτή την πορεία και διώχνοντας την, τελευταία στιγμή και με μεγάλη δυσκολία, την στέλνει στο δοκάρι. Στην επαναφορά της ο Ηλ. Αντωνάτος από κοντά πλασάρει για το 0-1.

Η ισοφάριση θα έρθει στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας, με τον Κρεββατά να σώνει τον Πανηλειακό από μια μεγάλη έκπληξη!
Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 90+, λίγο κάτω από το κέντρο, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή και δεξιά, εκεί θα υπάρξει μια μικρή αμυντική αδράνεια, με αποτέλεσμα ο επιθετικός των γηπεδούχων να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Σκαμαντζούρα για τη λύτρωση της ομάδας του και το τελικό 1-1.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Μιχ. Ανδριανό και Δημ. Σωτηρόπουλο, από την Αχαΐα.
Οι συνθέσεις
Πανηλειακός:(Γ. Κούτσης), Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Κατελούζος (83' Κ. Ασημακόπουλος), Σέχου, Χατζηστάμου (71' Βουργουντζής), Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Χασάι, Ζάβαλης, Ζερβός, Αρμάντο, Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής, Μπράτι (67' Αγγ. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος (81' Μπαλάσκας), Αραβαντινός (79' Κ. Αντωνάτος).
Οι παρακάτω εικόνες είναι με τον φακό του φίλου Βαγγέλη Δημητρόπουλου τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου