Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Σημαντική νίκη για την Εικοσιμία στην Ιθάκη 2-0 την Πρόοδο

Με μια πολύ σημαντική νίκη επέστρεψε από την Ιθάκη η Εικοσιμία, επικρατώντας σήμερα στο Βαθύ της τοπικής Προόδου με σκορ 2-0 και εκτός απροόπτου κλείνει θέση στα playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού ήταν μέτριο προς κακό, με δυνατές μονομαχίες και όχι καλή κυκλοφορία μπάλας.
Οι γηπεδούχοι πριν δεχθούν το 0-2 θα μπορούσαν να είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αφού σε σουτ του Hyka στην κίνηση, η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Σέσα.
Τα γκολ
Στο 30’ στο γύρισμα του Π. Κορσιάνου στην περιοχή η μπάλα θα βρει στο χέρι του Παπαδόπουλου και τον διαιτητή κ. Κιόση να υποδεικνύει πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για ακούσιο χέρι.
Τελικά την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλ. Πολλάτος, ο οποίος θα νικήσει τον Γ. Τσιντήλα και θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ 0-1.
Το τελικό 0-2 που ουσιαστικά κλειδώνει και τη νίκη των φιλοξενουμένων θα πετύχει στο 81’ και πάλι ο Αλ. Πολλάτος, μετά την εξαιρετική ασίστ του Καπλάνη.
Τον αγώνα ξεκίνησε και συνέχισε για 45’ ο κ. Κ. Κιόσης, στη συνέχεια αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και κατόπιν εξετάσεως από την γιατρό του αγώνα, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Έτσι χρέη διαιτητού για το υπόλοιπο ανέλαβε η Α’ βοηθός κ. Δ. Γιαννοπούλου και την τριάδα συμπλήρωσε ο φίλαθλος κ. Π. Στεφανάτος. Να αναφέρουμε ότι στην αρχή η τριάδα είχε συμπληρωθεί από τον φίλαθλο κ. Π. Τζεγίρους, αφού δεν είχε οριστεί 3αδα από την επιτροπή διαιτησίας.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Τσιντήλας Γ., Τσίγκος, Τσιντήλας Τ. (68’ Κωστόπουλος), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Hyka, Τσάμης, Αρταβάνης, Γρίβας (56’ Haidari), Σύτι.

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Σέσα, Πολλάτος Διον., Στεφανάτος, Φωκάς, Ζαμπαύτης, Αποστολάτος, Πολλάτος Αλ., Κορσιάνος (60’ Μπούσι), Κούρτι (46’ Μανέντης), Καπλάνης (80’ Μπάμπης), Μαρκαντωνάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου