Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Νίκη πρωτιάς για την Εύγερο 2-1 στο ντέρμπι της Β' κατηγορίας τον Πυλαριακό


Το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ανέδειξε νικήτρια την Εύγερο με σκορ 2-1 επί του Πυλαριακού, στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα φανταστικό γκολ του νεαρού Βαγγέλη Παπαναστασάτου.
Ένα γκολ που λύτρωσε τους «πορτοκαλί» και τον προπονητή πατέρα του Χρήστο, ενώ έφερε την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του σημερινού της αντιπάλου, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πρώτη αυτή.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, όπως άλλωστε συμβαίνει στα ντέρμπι δεν είχε καλό θέαμα, ελάχιστες φάσεις, δύναμη, πάθος και πολύ μεγάλη αγωνία μέχρι την ολοκλήρωση του.
Τα γκολ
Στο 27’ ο Κανάκης θα κερδίσει την μπάλα στην περιοχή, μετά το κόρνερ, θα κερδίσει την κόντρα η μπάλα θα πάρει μια παράξενη τροχιά και θα καταλήξει στα δίχτυα του Καλιβωκά για το 1-0 των γηπεδούχων.
Εδώ υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς Πυλαριακού για χέρι στην αρχή της φάσης από τον σκόρερ.
Με αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα παρέμενε η ίδια, ώσπου στο 58’ ο Πυλαριακός θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και το 1-1, με ωραία κεφαλιά του Νικολοβιένη, μετά την σέντρα από αριστερά.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι στα Φαρακλάτα το ντέρμπι δεν θα είχε νικητή, ο Μικρός Βαγγέλης Παπαναστασάτος βάλθηκε να τους διαψεύσει με ένα εντυπωσιακό γκολ σε εκτέλεση και δημιουργία.
Συγκεκριμένα θα πάρει την μπάλα από αριστερά θα αποφύγει δυο αμυντικούς και μπαίνοντας στην περιοχή και πλάγια, θα πιάσει έναν «κεραυνό» στην απέναντι γωνία του Καλιβωκά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. πραγματικό εκτός από λυτρωτικό, ήταν και ένα πανέμορφο γκολ!
Περιττό να πούμε το τι επακολούθησε, τα πανηγύρια ήταν έξαλα για τη μεγάλη αυτή νίκη, αφού αμέσως μετά ο διαιτητής κ. Απ. Καραίσκος θα σφυρίξει τη λήξη που θα φέρει τους γηπεδούχους στην κορυφή και πρώτο φαβορί πλέον για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα στη συνέχεια στα
playoffs.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Χρηστάτο και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χρ. (83’ Ποιμενίδης), Στρακάτος, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Νικ., Ψάλτης, Τσάκος, Δήμου, Κανάκης (67’ Κόκκινος),  Παπαναστασάτος Ε., Παππάς.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος),Καλιβωκάς, Γασπαρής, Καππάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Σταμούλης Ν. (46’ Φούκας), Πάπα (61’ Φάντης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου