Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Ά"Χ"αρη ισοπαλία στον Καραβόμυλο Σάμη - Πρόννοι 2-2


Σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Καραβόμυλου διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα την ομάδα του Α.Ο. Σάμης και την ομάδα του Α.Ο. Πρόννων για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν, αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι, με διακυμάνσεις στο σκορ, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και τους Πρόννους να έχουν τις πιο κλασικές.
Το τελικό σκορ δεν συνέφερε καμία ομάδα. Μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις, αλλά η κατάκτηση των τριών βαθμών δεν ήρθε από καμία, με αποτέλεσμα, οι μεν φιλοξενούμενοι να μην αισθάνονται πλέον ασφαλείς στη 2η θέση, αφού απειλούνται σοβαρά από τα Φωκάτα, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν αρκετά πίσω στην διεκδίκηση θέσης στην τελική 4αδα.
Φάσεις και γκολ:
Στο 8’ η Σάμη θα κερδίσει φάουλ από πλαγιά δεξιά, με τον Αμούργη Τ. να το εκτελεί και τον Αμούργη Γ., να κάνει την κεφάλια, με την μπάλα όμως να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Γκολ στο 15’ για τους Πρόννους. Συγκεκριμένα θα γίνει μεγάλη μπαλιά, ο τερματοφύλακας της Σάμης Καβαλλιεράτος, δεν θα κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, η μπάλα θα κοντράρει στον Στάβερη και με την βοήθεια του δοκαριού θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
Η Σάμη θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και θα τα καταφέρει. Το γκολ θα έρθει στο 30’ με τον Μωραΐτη.  Ο Αμούργης Τ. θα εκτελέσει το κόρνερ και ο μέσος των γηπεδούχων με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το 1-1.
Στη συνέχεια και στο 35’ η Σάμη θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, όταν και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αμούργη Τ. από δεξιά, ο Φωτόπουλος θα κάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται.
Στο 40’ θα είναι η σειρά των Πρόννων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Ο Ζαρνακούπης θα κερδίσει πέναλτι από τον τερματοφύλακα Καβαλλιεράτο, ο οποίος θα τον ανατρέψει μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Στάβερης με τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και στη συνέχεια οι αμυντικοί να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν την μπάλα.
Στο 44’ θα έχουμε την τελευταία καλή ευκαιρία για το πρώτο 45λεπτο και πάλι για τους Πρόννους, με τον Μοντεσάντο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από δεξί δοκάρι της εστίας του Καβαλλιεράτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πρόννοι θα μπουν δυνατά και θα προσπαθήσουν να πετύχουν το γκολ, κάτι που τελικά θα καταφέρουν. Στο 65’ ο Α. Τραυλός θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, η μπάλα θα σκάσει μπροστά στο τερματοφύλακα Καβαλλιεράτο, θα το ξεγελάσει και στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2.
Η Σάμη θα κυνηγήσει εκ νέου την ισοφάριση και θα το πετύχει στο 78’.
Ο Περιβολάρης θα βρει ωραία τον Αμούργη Γ. στα δεξιά, αυτός θα κάνει συρτή σέντρα, ο Μωραΐτης θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω απ τα πόδια του και ο επερχόμενος Αμούργης Τ. με ωραίο σουτ θα κάνει το 2-2.
Στο 85’ οι Πρόννοι θα χάσουν νέα τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από ωραία προσπάθεια και συρτή μπαλιά του Περαματζή, ο Μοντεσάντος ανενόχλητος θα πλασάρει και η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα θα είναι για την Σάμη.
Συγκεκριμένα στο 89’ ο Μωραΐτης θα κλέψει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, θα δώσει στο Περιβολάρη και ο τελευταίος θα βγάλει τον Αμουργη Τ. σε ευνοϊκή θέση, όμως τελευταία στιγμή θα τον προλάβει με εντυπωσιακό τάκλιν αυτοθυσίας ο Παπαδημητρόπουλος.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Σαμη:(Β. Μιχαλάτος), Καβαλλιεράτος, Παπαδημάτος, Φωτόπουλος, Παπαθεοδωρόπουλος (Τρίφι), Μετάϊ, Μωραΐτης, Αμούργης Α., Μάστορας (Νταούτι), Βαλλάτος (Δρακάτος), Περιβολάρης, Αμούργης Γ.
Προννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής, Κουρκουμέλης Α., Μπάμπης (Αναγνώστης), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ., Ζαρνακούπης, Τραυλός (Κατσιλίδης), Κουρκουμέλης Σ., Μοντεσάντος, Στάβερης (Περαματζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου