Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Συνεχίζει μόνος στην κορυφή ο Πυλαριακός 4-0 την Έρυσσο (Εικόνες)


Με μια άνετη νίκη και σκορ 4-0 επί της Ερύσσου ο Πυλαριακός συνόδεψε την είσοδο του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Ευγέρου στην Ιθάκη.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο.
Φάσεις και γκολ
Το 1-0 θα έρθει στο 17’, όταν στο γέμισμα του Κοσμάτου, πίσω από το κέντρο, ο τερματοφύλακας δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, η μπάλα θα σκάσει μπροστά του, θα τον «κρεμάσει» και θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Το 2-0 θα πετύχει ο Γιαννάτος στο 51, ύστερα από κόρνερ του Σταμούλη Π. και κοντινή επαφή της μπάλας με το σώμα. 
Το 3-0 θα γίνει ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και τον Σταμούλη Π. να κάνει την σέντρα από δεξιά για τον Νικολοβιέννη που θα πλασάρει στην κίνηση και θα νικήσει τον Ντερβισάι. Ήταν ένα καταπληκτικό γκολ.
Το τελικό 4-0 θα γίνει από τον Σταμούλη Ν., με ωραίο διαγώνιο σουτ και την μπάλα αφού βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Ντερβισάι, να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Papa, Γασπαρής, Καππάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Γρηγοράτος (Παπαδόπουλος), Σταμούλης Π. (Σπαθής), Σταμούλης Ν., Ποταμιάνος, Σταμούλης Ν., Πάπα (Φάντης).
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Ρεπούσης (Καββαδίας Κ.), Γιαννάτος, Μπάμπης, Πατρίκιος, Παπαλεξάτος (Καββαδίας Ν.), Δρόσος, Στεφάνι, Μπάλλας, Μοσχονάς Παππάς Γρ.), Πετρόπουλος.
Εικόνες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου