Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Ήττα για τον Παλληξουριακό 4-0 από τον Π.Α.Ο. Βάρδας


Δεν τα κατάφερε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μανωλάδα ο Παλληξουριακός, αφού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής γνώρισε την ήττα από τον Π.Α.Ο. Βάρδας με σκορ 4-0, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.
Στην αρχή και μέχρι το γκολ των γηπεδούχων το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου κινήθηκε σε αυτό το μοτίβο και της γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κεφαλονιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και μέχρι το 70’, χρονικό διάστημα που δέχθηκε το 2-0, προσπαθούσε για την ισοφάριση, όμως από το σημείο αυτό και μετά κάτι η απογοήτευση, κάτι το σάστισμα σε κάποιες φάσεις, έφεραν αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
Η νίκη αυτή φέρνει τους γηπεδούχους ένα βήμα πριν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η ήττα αυτή δεν αλλάζει κάτι για την ομάδα μας στη συνέχεια και ο στόχος παραμένει ο ίδιος δηλαδή να παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι τι τέλος και να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 στο 22’ με πλασέ του Κωνσταντινίδη.
Πριν από αυτό το 1-0 οι φιλοξενούμενοι του Παλληξουριακού θα διαμαρτυρηθούν για μια φάση, που ενώ ο Κόμητας φαίνεται να…… γκρεμίζεται στο ύψος της περιοχής, από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο διαιτητής κ. Λιάρος χρεώνει με επιθετικό φάουλ τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων»!
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη και στο τελευταίο 20λεπτο ο Παλληξουριακός θα δεχθεί ακόμη τρία τέρματα για να φτάσουμε σε αυτό το 0-4.
Ο Γούρμος στο 70’ δεν αστοχεί στο τετ α τετ του με τον Σκαμαντζούρα και μετά την κάθετη του Κωνσταντινίδη πετυχαίνει το 2-0 της ομάδας του.
Ένα γκολ που ουσιαστικά «κλείδωνε τη νίκη των γηπεδούχων και τους απάλλασσε από το άγχος του 1-0, ενώ έφερε την απογοήτευση στην πλευρά των φιλοξενούμενων.
Έτσι στο 79’ θα πετύχουν το 3-0 με ωραίο σουτ του Καλογερόπουλου, ο οποίος είχε περάσει ωστόσο αλλαγή στο παιχνίδι.
Δυο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 81’ οι «πράσινοι» της Βάρδας θα πετύχουν το τελικό 4-0 με κεφαλιά του Ντόμα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Λιάρος με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Χατζημανώλη και Λ. Ροζάκη από τη Λακωνία.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Βάρδας:Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (80' Καρούτης), Ντόμας, Γούρμος (77' Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (85' Πρίφτης), Γ. Πολίτης (85' Παλιάτσας).
Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Χασάι (85΄Καππάτος), Ζάβαλης, Ζερβός, Αρμάντο (85’ Μπαλάσκας), Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής (58' λ.τ. Πολλάκης), Μπράτι (87' Αγγ. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος, Αραβαντινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου