Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Νίκη 4αδας για το Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3-0 χθες στα Τζαννάτα τον Ηρακλή


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, με κύριο αίτιο για αυτό ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζαννάτων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας, χθες το απόγευμα, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επανήλθε στις νίκες επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 3-0!
Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους είναι δίκαιη.
Οι «πράσινοι», είχαν την υπεροχή, δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Λαβό.
Τα γκολ
Στο 55’ μετά από αμυντική αδράνει ο Ν. Μαρινάκης από πολύ κοντά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Το 0-2 για την ομάδα του Τάκη Φωή θα έρθει αρκετά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 60’ με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Σπαθή.
Τελικά στο 70’ θα διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 0-3 και πάλι από τον νεαρό Σπαθή, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Κρητικού και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.  
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος),Κρητικός, Μηλιαρέσης, Ζήσος (46’ Πετράτος), Xhelaj, Σακελαρίου, Διαμαντάτος, Κουτροκόης, Ρασσιάς Γ., Καχρίλας, Γαβριελάτος (67’ Βανδώρος-Κάραλης), Τότολος.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ Φωής), Κατερέλος, Μπεσάι, Γασπαρινάτος (76’ Λαβός), Καλογηράτος, Μαρινάκης, Βοροκλινιώτης, Γκούβας, Κατσούρης, Πίρρα (65’ Βανδώρος Λ.), Γεωργόπουλος (70’ Κώστογλου), Σπαθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου