Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Κέφι χορός διασκέδαση και πάλι από τα Φωκάτα στον χθεσινό αποκριάτικο χορό της ομάδας (Εικόνες)

Άλλη μια σπουδαία βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και χαμόγελα επιφύλαξε ο Α.Ο. Φωκάτων στους φίλους του, με το ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο «Στατέρι» στα Τραυλιάτα.
Ήταν μια μαγική βραδιά που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από πλευράς προσέλευσης, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ομάδας να καταβάλει τεράστια προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους φίλους που ήταν περίπου 500.
Μια τόσο μεγάλη επιτυχία σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην έχει την «σφραγίδα» του δραστήριου προέδρου της ομάδας και του Δ.Σ. του, μα πολύ περισσότερο των νοικοκυρών του χωριού, που και αυτή την φορά έκαναν τα πάντα, μαγείρεψαν, οργάνωσαν και χάρισαν κέφι. Είναι ένα παράδειγμα για όλους και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Ο Νίκος Φωκάς, στην αρχή και σε έναν πολύ σύντομο χαιρετισμό, αφού έμπλεξε το εγκώμιο των νοικοκυρών στη συνέχεια είπε: «Όσο υπάρχει αγάπη, ενότητα, αγνότητα και ομόνοια στην ομάδα, τα Φωκάτα θα συνεχίσουν να είναι πάντα στο προσκήνιο.....»
Να αναφέρουμε εδώ ότι τα πολύ ωραία γευστικά φαγητά και αυτήν τη φορά, ήταν προσφορά των νοικοκυρών τα οποία και μαγείρεψαν οι ίδιες.
Επίσης τα αναψυκτικά-νερά ήταν προσφορά του «
BAZAAR» του Μάκη Κεκκάτου και το ψωμί του φούρνου Λακήθρας, «Αφοί Παπαθερόπουλοι».
Από όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της Π.Ι.Ν. και Π.Σ. Νικόλας Βαλλιανάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς, Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι Δ.Σ. Ν. Σκλάβος, Δ. Μινέτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λακήθρας, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Θέμης Βαλσαμής και ο πρόεδρος του Α.Ο. Διλινάτων Κ. Βαρτελάτος με τον αρχηγό της ομάδας Χρ. Τζωρτζάτο.
Στη συνέχεια πήρε θέση ο χορός και η διασκέδαση που άγγιξε και πάλιστο «κόκκινο».
Τέλος υπήρχε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα για την ενίσχυση της ομάδας της Λακήθρας.
Να συγχαρούμε τον Α.Ο. Φωκάτων και ιδιαίτερα τον Νίκο Φωκά, έναν άνθρωπο που προσφέρει πολλά στον τοπικό αθλητισμό-πολιτισμό και δίνει χαρά στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, αυτές τις γιορτινές αποκριάτικες ημέρες.
Καλές απόκριες και του χρόνου!
Εικόνες 
Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δεμπόνο και την Δώρα Πανουσοπούλου για την παραχώρηση τους





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου