Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Εκτός έδρας νίκη για τους παίδες του Α.Σ.Κ. (Εικόνες)


Στο 4Ο παιχνίδι τους, για την τελική  φάση (final 6)  του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. μετά το προηγούμενο πολύ καλό τους παιχνίδι εναντίον του Προμηθέα Α.Σ. στο Αργοστόλι, συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους  παίρνοντας αυτή τη φορά και το ροζ φύλλο αγώνα. 
Πιο συγκεκριμένα μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησαν εκτός έδρας την πολύ καλή ομάδα του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. με 70-55
Το ματς διεξήχθη  στο κλειστό γήπεδο της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα. Το παιχνίδι ήταν καλό, δυνατό, ποιοτικό κι ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες μέχρι και το τέλος της  3ης  περιόδου να είναι κοντά στο σκορ, αλλά με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται πάντοτε μπροστά. 
Στην 4η και τελευταία περίοδο όμως η ομάδα του Α.Σ.Κ. με φανταστική απόδοση σε άμυνα κι επίθεση και με ένα επιμέρους σκορ 26-9 κατάφερε να επικρατήσει και να φύγει νικήτρια και θριαμβεύτρια από την Πάτρα κι έτσι να πετύχει την πρώτη νίκη της σε αυτήν την τελική φάση.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του παιδικού, την ερχόμενη Κυριακή 11/2/18 στο Αργοστόλι με την Προοδευτική Πατρών. 
Τελικό σκορ: ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α. – Α.Σ.Κ.   55-70
Περίοδοι:17-12, 32-28, 46-44, 55-70
Α.Σ.Κ.  (ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π.): Κουράκος 10π (1τρ), Βουργίδης Β., Βουργίδης Δ., Αναγνωστάκης 2π,Βεζυργιαννόπουλος,Καββαδίας 5π, Γκαβός 26π (1τρ), Βαλλιανάτος, Μανίκας 15π (2τρ), Φραγκισκάτος Δ., Χριστοφοράτος 12π (2τρ).
Έφορος - συνοδός: Γ. Κουράκος 
Εικόνες































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου