Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Πολύ καλή η παρουσία της Ρ. Γρηγοροπούλου του Ν.Ο.Α. στο Ο.Α.Κ.Α.


Το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων, για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας, όπου συμμετείχαν περίπου 500 κολυμβητές/τριες από 82 σωματεία. 
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Χούμας, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων σημείωσε:"Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αρκετά καλές επιδόσεις από τους αθλητές. Η εικόνα θα ολοκληρωθεί και από τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας και παράλληλα και με τη διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας. 
Η προσπάθεια κολυμβητών και προπονητών είναι αξιέπαινη, οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά παρόλα αυτά η πορεία και η βελτίωση των κολυμβητών μας είναι αρκετά φανερή". 
Από το νησί μας έλαβε μέρος η αθλήτρια του Ν.Ο.Α Γρηγοροπούλου Ραλλού η οποία αγωνίστηκε στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδας.
Στα 50 μέτρα η Γρηγοροπούλου σημείωσε χρόνο 00:34.29 καταλαμβάνοντας την 22η θέση σε σύνολο 44 αθλητριών ενώ στα 100 μέτρα ο χρόνος της ήταν 1:20.65 καταλαμβάνοντας την 19η θέση ανάμεσα σε 22 αθλήτριες.
Εξαρχής το έργο της αθλήτριας μας ήταν δύσκολο ωστόσο και μόνο η παρουσία της στους Χειμερινούς Αγώνες αποτελεί μεγάλη επιτυχία καθώς από τη συμμετοχή της αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για τις υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς.
Ένα μεγάλο μπράβο τόσο στην ίδια όσο και στην προπονήτρια της Αλεξία Μωραίτου για την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου