Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

Η pregame του ημιτελικού του τοπικού κυπέλλου Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμία (Τετάρτη 28/2)


Με τον δεύτερο ημιτελικό του, συνεχίζεται αύριο το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, το τοπικό κύπελλο.
Το δεύτερο εισιτήριο για τον επόμενο, μετά τους Πρόννους, φιναλίστ θα κριθεί ανάμεσα στον Παλληξουριακό και την Εικοσιμία.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
            
Τετάρτη 28/2
Με τον δεύτερο ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, αύριο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, όπου ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Εικοσιμία σε έναν αγώνα νοκ άουτ. Ένας αγώνας που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ της διοργάνωσης. Την ομάδα που στον μεγάλο τελικό περιμένει ο Α.Ο. Πρόννων.
Ο Παλληξουριακός βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι μια κατηγορία παραπάνω από την αντίπαλο του και μετά τον σχεδόν σίγουρο υποβιβασμό του από την Γ΄Εθνική, ο μόνος στόχος που του απομένει είναι η συμμετοχή του κατ’ αρχήν στο μεγάλο τελικό και στη συνέχεια η κατάκτηση της κούπας.
Θέλει να κερδίσει ότι, όντας πέρυσι φαβορί, έχασε από τη Σάμη.
Από την άλλη μια Εικοσιμία που φέτος δεν δείχνει τη ζωντάνια των περασμένων χρόνων, χωρίς να είναι το φαβορί πηγαίνει στο Ληξούρι για το καλύτερο και την έκπληξη και σίγουρα δεν έχει άλλη επιλογή.
Περιμένουμε ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι, από τις δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του νησιού και τους γηπεδούχους να έχουν τα προγνωστικά με το μέρος τους. Όμως οι φιλοξενούμενοι απαιτούν σεβασμό, αφού είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα και σε.... μπελάδες τους "ερυθρόλευκους".
Πως έφτασαν ως εδώ οι δυο ομάδες:
Α.Ο. Παλληξουριακός
1η φάση:Ο Παλληξουριακός με δυο νίκες σε Άγιο Αντώνη 7-0 και Καραβόμυλο 5-0 πήρε την πρόκριση από την Έρυσσο
2η φάση:Δυο νίκες επί της Σάμης 3-1 στον Καραβόμυλο και 7-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1η φάση: Με μια ήττα 0-2 από τα Φωκάτα και μια νίκη 4-0 πήρε την πρόκριση με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
2η φάση:Με τον ίδιο τρόπο έφτασε στα ημιτελικά, αφού με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς ηττήθηκε στις Κεραμειές 2-3, ενώ πέρασε νικηφόρα από το Ληξούρι με μεγάλη νίκη και σκορ 2-0!
Να σημειώσουμε ότι οι διαιτητές του ημιτελικού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί από την Επιτροπή διαιτησίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου