Σάββατο, Μαρτίου 10

Νίκη γοήτρου για την Πρόοδο 1-0 την Σάμη στον Καραβόμυλο


Σήμερα το πρωί στο δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στην Σάμη και την Πρόοδο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι θα λέγαμε ότι ήταν αρκετά καλό με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες.
Η ομάδα της Προόδου αντίθετα είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ κάτι που της έδωσε ψυχολογία.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 9’ θα έχουμε το 0-1. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Φλαμιάτος θα κάνει εκτίμηση της φάσης, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί και ο Χαϊδάρι, με ωραίο σουτ θα πετύχει το γκολ.
Στο 25’ τεράστια ευκαιρία για την Σάμη με το Μωραΐτη Κ., ο οποίος θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα, το πλασέ του όμως θα καταλήξει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 32’ νέα μεγάλη στιγμή για την Σάμη με τον Μωραΐτη Κ., ο οποίος θα κάνει ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι.
39’ η Πρόοδος θα κερδίσει έμμεσο φάουλ, όμως το σουτ θα περάσει ελάχιστα έξω.
Στο 42’ έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου με τον Αμούργη να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάμη θα μπει δυνατά, όμως θα βρει απέναντι της έναν εξαιρετικό Γ. Τσιντήλα, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης.
Στο 52’ κόρνερ του Αμούργη, η μπάλα θα μείνει στην περιοχή και με υπερένταση ο Γ. Τσιντήλας θα αποκρούσει.
Στο 60’ νέα μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όταν μετά από σουτ του νεοευσελθόντα Ζαχαράτου θα πέσει στην γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ, παίρνοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.
Στο 72’ πολύ ωραία η αντεπίθεση των παικτών της Προόδου, όμως το σουτ Χαϊδάρι, θα περάσει ελάχιστα έξω.
Στο 80’ ένα σουτ για την Σάμη με τον Μεταϊ, όμως και πάλι ο Γ. Τσιντήλας είναι εκεί.
Έτσι θα μείνει το 0-1 και την Πρόοδο να παίρνει σημαντική νίκη γοήτρου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. κ. Κιόση και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις:
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος (Καβαλλιεράτος), Βελισσαράτος (Τρίφι), Φωτόπουλος, Μάστορας (Μιχαλάτος), Βαλλάτος, Μωραΐτης Ν., Αμούργης, Παπαδημάτος, Μωραΐτης Κ. (Ζαχαράτος), Περιβολάρης, Μετάι.
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Τσιντήλας Γ., Σύτι, Τσιντήλας Τηλ. (Κωστόπουλος), Παπαδόπουλος, Τσίγκος (Πάτερης), Λαγκαδάς, Χύκα, Τσάμης, Αρταβάνης, Χαϊδάρι, Γρίβας.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου