Σάββατο, Μαρτίου 17

Νίκη για τη Σάμη 3-0 τον Εθνικό και 5η θέση


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη ο αγώνας της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον ΑΟ Εθνικό Κεφαλλονιάς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 3-0.
Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Ο. σαμηΣ 2018
Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, μιας και ο πολύ δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο, δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Θα λέγαμε ότι οι γηπεδούχοι με το κίνητρο ενός καλού πλασαρίσματος στην τελική κατάταξη, μπήκαν πιο δυνατά, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, παίρνοντας δίκαια τη νίκη.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, με κύριο εκφραστή τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Γ. Αναλυτή.
Έτσι η Σάμη κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση ένα βαθμό πάνω από το σημερινό της αντίπαλο.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 7’ όταν μετά από μεγάλη μπαλιά του Περιβολάρη ο Αμούργης Γ., θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του θα περάσει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αραβαντινού.
Στο 14’ είναι σειρά του Εθνικού να χάσει καλή ευκαιρία, όταν ο Γ. Αναλυτής θα κάνει το σουτ, που ο Μωραΐτης Κ. αποκρούει σταθερά.
Στο 20’ ωραία παράλληλη πάσα του Αμούργη Γ. με τον Μωραΐτη Ν. να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 32’ ο Γ. Αναλυτής θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα Μωραΐτη Κ. το γύρισμα όμως που θα επιχειρήσει, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο έξω.
Στο 42’ θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου για τη Σάμη. Με τον Μεταϊ να κάνει το σουτ, την μπάλα να παίρνει μια παράξενη τροχιά λόγο του αέρα, και τον τερματοφύλακα Αραβαντινό να αποκρούει με υπερένταση.
Αυτό το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου
Με το ξεκίνημα του 2ου, η Σάμη θα ανοίξει το σκορ σε 1-0. Συγκεκριμένα στο 49’ μετά από σέντρα του Αμούργη Τ., ο Σιμωτάς στην προσπάθεια του να απομακρύνει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 60´ η Σάμη θα πετύχει και το 2-0, «κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της. Ο Περιβολάρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ από μεγάλη απόσταση, η μπάλα θα κοντράρει στον Σιμωτά και θα καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 72’ ωραίο διαγώνιο σουτ του πολύ επικίνδυνου Γ. Αναλυτή, θα βρει σε ετοιμότητα τον Μωραίτη Κ. που αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο 82’ νέα καλή στιγμή για την Σάμη με τον Μεταϊ να εκτελεί κόρνερ, ο Βαλλάτος θα πιάσει την κεφαλιά, όμως ο Αραβαντινός θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
Το τελικό 3-0 θα γράψει και πάλι ο Περιβολάρης στο 87’, όταν θα κλέψει την μπάλα από την άμυνα του, θα διασχίσει όλο το γήπεδο, θα πασάρει στον Αμούργη Γ., ο οποίος θα του επιστρέψει την μπάλα και με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή θα την στείλει για 3η φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Έτσι η Σάμη τερμάτισε στην 5η θέση ενώ ο Εθνικός κινδυνεύει να χάσει και την 6η, αν η Πρόοδος επικρατήσει των Φωκάτων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Δ. Καλαφάτη.
Συνθέσεις:
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Μωραΐτης Κ., Μάστορας (Δρακάτος), Βαλλάτος (Βελισσαράτος), Τρίφι (Μιχαλάτος), Μωραΐτης Ν., Αμούργης Τ., Μετάϊ, Παπαδημάτος, Περιβολάρης, Αμούργης Γ., Ζαχαράτος (Νταούτ)
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Αραβαντινός (Αντρέα), Σιμωτάς, Αντωνάτος (Λιάτος Α.), Μαυροειδής, Ρεμούντης, Γιακουμάτος, Γ. Αναλυτής, Σινάϊ, Συριάτος, Λιάτος Α. (Τσίγγανος), Παρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου