Κυριακή, Μαρτίου 18

Μεγάλη νίκη γοήτρου για τον Παλληξουριακό 3-1 τον Τσικλητήρα που τον στέλνει στο τοπικό (Εικόνες)


Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη και στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, ο Παλληξουριακός πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου, απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου, που «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς, με σκορ 3-1.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πάρα πολύ θετική και προηγήθηκε 3-0.
Είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη ανέβηκε πολύ περισσότερο αγωνιστικά ο Κόμητας, με αποτέλεσμα μετά από δυο δικές του ενέργειες, σερβίρει τα υπόλοιπα τέρματα στους συμπαίκτες του, που στο τέλος θα πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.
Ο Τσικλητήρας από την άλλη, κακός στο πρώτο 45λεπτο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους», εκτός από μια περίπτωση στην αρχή, αφού αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Στην επανάληψη και προ μιας ήττας που διαγραφόταν και τον έστελνε στον υποβιβασμό, αντέδρασε, προσπάθησε περισσότερο και πίεσε, όμως όπως προαναφέραμε με τον Κόμητα σε μεγάλα κέφια σε αυτό το διάστημα, και τον Σκαμαντζούρα να «καθαρίζει» κάθε κίνδυνο για την εστία του, δεν μπόρεσε να αλλάξει την τύχη του, αντίθετα δέχθηκε δυο ακόμη τέρματα.
Έτσι ύστερα από αυτό το 1-3, βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο τοπικό της Μεσσηνίας την επόμενη περίοδο.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι και οπωσδήποτε πανάξια η νίκη του εκπροσώπου μας στη Γ’ Εθνική.
Μάλιστα, η ομάδα του Ληξουριού με αυτή της την εμφάνιση, έδειξε πανέτοιμη για τον τελικό του τοπικού κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη, που έτσι κι αλλιώς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του, απέναντι στους Πρόννους.
Τα γκολ
Στο 39’ Ο Μπράτι με εξαιρετική κάθετη πάσα θα βρει τον Αντωνάτο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, αυτός θα κάνει με τη μια το πλασέ στην έξοδο του Χατζηδάκη και θα στείλει την μπάλα στην δεξιά του γωνία για το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 62’, οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν το 2-0. Ο Κόμητας με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια, από δεξιά προς αριστερά, θα περάσει όποιον αμυντικό βρει μπροστά του και θα πασάρει στον Μπράτι στο ύψος της περιοχής, αυτός αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα ψηλά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Μετά από 10’ ο Αγγ. Βαλεντής με μια καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων θα βρει τον Κόμητα, αυτός θα πασάρει στον Πολλάκη και ο τελευταίος εντός της περιοχής με πλασέ θα πετύχει το 3-0. Ένα γκολ που ουσιαστικά θα «κλειδώσει» και τη νίκη της ομάδας του.
Το μόνο που θα καταφέρει ο Τσικλητήρας στη συνέχεια, θα είναι η μείωση του σκορ σε 3-1 στο 88’.
Ο Τσάτσος από δεξιά θα βγει στην κόντρα και θα βγάλει μια καταπληκτική σέντρα στην περιοχή του Σκαμαντζούρα, εκεί ο Πήλος θα νικήσει στον αέρα Πολυδωράτο-Ζερβό και με πολύ ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Διαιτητής κ. Δημ. Γκιάφης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Κουτρουμάνο και Γιωρ. Γαλανόπουλο από την Αιτωλοακαρνανία.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Καππάτος (55’ Αντωνάτος Κ.), Πολυδωράτος, Ζερβός, Λυκούδης, Κόμητας, Μπαλάσκας (63’ Βαλεντής Στ.), Αντωνάτος Η. (69’ Πολλάκης), Μπράτι, Χασάι (85’ Μουρελάτος), Αραβαντινός.
Τσικλητήρας:(Ν. Κακαλέτρης), Χατζηδάκης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Νιόκκας, Τσάτσος, Σούκιο, Κροτσίδας (46’ Μαράντος), Κωστόπουλος (46’ Χατηστάμου), Γιαννόπουλος, Μέμα (Πήλος).
Ευχαριστούμε την Ανδριάννα Καραντινού για τις φώτο










Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου