Δευτέρα, Μαρτίου 19

5-0 οι Πρόννοι τα Ομαλά και τώρα φουλ για τον τελικό


Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τους Πρόννους σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, όπου στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος επικράτησαν σχετικά εύκολα των υποβιβασμένων Ομαλών με σκορ 5-0, τερματίζοντας στην 2η θέση της τελικής κατάταξης.
Οι Πρόννοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, από ότι μέχρι σήμερα και τα παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή σε αρκετά παιχνίδια, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμα να βοηθήσουν όπου και όταν τους χρειαστεί η ομάδα.
Το παιχνίδι, αν και βαθμολογικά αδιάφορο, σε γενικές γραμμές ήταν καλό και τα Ομαλά το πάλεψαν για περίπου ένα 15λεπτο, διατηρώντας την εστία τους στο «0». Στη συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το πρώτο γκολ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, και δείχνοντας έτοιμοι για την παρθενική τους παρουσία σε τελικό τοπικού κυπέλλου, έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 5-0.
Τη νίκη των γηπεδούχων επισκίασε η αποχώρηση του Κ. Ζαπάντη που ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε πολύ νωρίς! Μάλλον δύσκολα θα προλάβει τον τελικό.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 16’, οι φιναλίστ του τοπικού κυπέλλου θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0, με τον Ζαρνακούπη, μετά την κάθετη του Κυρ. Κουρκουμέλη, να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Ομαλών και να πλασάρει εύστοχα τον Στ. Τσακαρισιάνο.
Μετά από 2’  θα πετύχουν και το 2-0 με κεφαλιά του ίδιου ποδοσφαιριστή μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αναγνώστη.
Ο Ζαρνακούπης στο 24’ θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Ευκαιρία να μειώσουν θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 30’, με τον Τσεκίτσι, απέναντι από τον Παπαβασιλείου να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Μια ασυνεννοησία του τερματοφύλακα των Ομαλών και των αμυντικών του, θα φέρει το 3-0 στο παιχνίδι στο 39’, με τον Αναγνώστη να εκμεταλλεύεται και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και την άδεια εστία.
Με αυτό το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και στο 48’ ο Κυρ. Κουρκουμέλης, ύστερα από το φάουλ του Κατσιλίδη από αριστερά, θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα στην αγκαλιά του Στ. Τσακαρισιάνου.
Στο 64’ μετά την εκτέλεση κόρνερ από τους γηπεδούχους, ο Μπάμπης θα πιάσει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
Ωραία κάθετη πάσα του Στάβερη στον Αναγνώστη στο 68’, όμως το πλασέ του τελευταίου καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 70’ ο Μπάμπης ύστερα από προσποιήσεις θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, εντός περιοχής και αφού η μπάλα βρει στο σώμα του Κόρμαλη αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0 των γηπεδούχων.
Τέλος στο 85’ θα γραφτεί το τελικό 5-0 για τους Πρόννους, με το δεύτερο προσωπικό στον αγώνα από τον Αναγνώστη, με ωραίο πλασέ στην κόντρα και ύστερα από έξυπνη κάθετη πάσα του Στάβερη.
πλέον με την 2η θέση εξασφαλισμένη, όλοι στους Πρόννους ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης στο Ενωσιακό με αντίπαλο μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και βεβαίως πιο ποιοτική, τον Παλληξουριακό.
Από την άλλη τα Ομαλά ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της "μεγάλης" κατηγορίας και πλέον κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη περίοδο στη Β'!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
 Πρόννοι:(Δημ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Λαλάι, Σολωμός, Μπεσλίκας, Κατσιλίδης, Ζαπάντης Κ. (3’ Μπάμπης), Περαματζής (65’ Στάβερης), Ζαρνακούπης (52’ Μοντεσάντος), Κουρκουμέλης Κυρ., Αναγνώστης.
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Τσακαρισιάνος Στ., Λαζαράτος, Σέρρας, Κόρμαλης, Χρυσανθακόπουλος, Ντάτσι (46’ Καραντινός-Νεόφυτος), Τσουραμάνης, Μινέτος (46’ Τσιγαρίδας), Τζάκης, Πούλα (52’ Μαζαράκης), Τσεκίτσι.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες





















  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου