Τετάρτη, Μαρτίου 28

Τυχερός της κλήρωσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Παλληξουριακός... Με Τσιλιβί στον Άγιο Αντώνη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή, η κλήρωση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ο. Παλληξουριακό, αρκετά τυχερό να κληρώνεται να αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι, για τον 5ο όμιλο τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Ζακυνθου Α.Ο. Τσιλιβί, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό, στον Άγιο Αντώνη την Τετάρτη 25 Απριλίου και όχι στις 11 του ίδιου μήνα λόγω μικρής συμμετοχής κυπελλούχων.
Ο Κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Α.Ο. Παλληξουριακός
Στη συνέχεια, αν περάσει το εμπόδιο, της πολύ καλής Ζακυνθινής ομάδας και πάλι στο ίδιο γήπεδο, στον τελικό του ομίλου, θα αγωνιστεί με αντίπαλο το νικητή του αγώνα Κυπελλούχος Ηλείας - Παναρκαδικός, στις 9 Μαΐου.
Όπως θα διαπιστώσατε από τους 7 κυπελλούχους  του 5ου ομίλου, δεν δήλωσαν συμμετοχή τρεις ομάδες, δηλ. Ολυμπιακός Γυθείου (Λακωνίας), Καλαμάτα (Μεσσηνίας) και Διαγόρας Βραχνείκων (Αχαίας).
Αναλυτικά η κλήρωση
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Τσιλιβί
Κυπελλούχος Ηλείας – Παναρκαδικός
Οι ημερομηνίες των αγώνων
1η Αγωνιστική: Τετάρτη 11-04-2018                            
2η Αγωνιστική: Τετάρτη 25-04-2018
3η Αγωνιστική: Τετάρτη 09-05-2018
4η Αγωνιστική: Τετάρτη 23-05-2018
5η Αγωνιστική: Τετάρτη 30-05-2018
Λίγα λόγια για την διαδικασία του θεσμού
Α.Ο. Τσιλιβί κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές. Οι αγώνες στους Ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος.
Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των Ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα.
Ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή.
Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, εφόσον δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ.. 
Αν είναι Πρωταθλήτρια, τότε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον και αυτή δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ.. 
Εάν στο τελικό συμμετέχει μια ομάδα Γ΄ Εθνικής και μια ομάδα από την ανώτερη κατηγορία της οικείας Ε.Π.Σ., προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ..
Σε κάθε άλλη περίπτωση η ειδική αυτή διάκριση της διοργάνωσης δεν ισχύει, ούτε μεταφέρεται σε άλλη ομάδα, πλην των δύο (2) φιναλίστ.
Επίσης ομάδα Γ΄ Εθνικής που υποβιβάζεται και η οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος δεν παραμένει στην Κατηγορία.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου