Δευτέρα, Μαρτίου 12

Διακοπή του πρωταθλήματος


Η Κυβέρνηση αποφάσισε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα το πρωί ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.
Σε επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος προχωράει η Κυβέρνηση μετά τα όσα έγιναν τη Κυριακή το βράδυ και μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα το πρωί ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.
Μάλιστα τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και σχετική δήλωση από τον Γιώργο Βασιλειάδη που θα αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφαση αλλά και το για ποιους λόγους ακριβώς πάρθηκε αυτή.
Να θυμίσουμε ότι αν υπάρξει διακοπή της προσεχούς αγωνιστικής τότε ουσιαστικά θα υπάρχει διακοπή είκοσι ημερών αφού ούτως η άλλως το πρωτάθλημα διακόπτεται για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος.
Σ' αυτές τις είκοσι ημέρες σίγουρα οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα αρμόδια στελέχη της UEFA θα έχουν πολλά να σκεφτούν και να αποφασίσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου