Τρίτη, Μαρτίου 27

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το παιδικό του Α.Σ.Κ. στο final 6


Στο 10Ο και τελευταίο παιχνίδι τους, για την τελική  φάση (final 6)  του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. ηττήθηκαν εκτός έδρας από την αντίστοιχη  της Προοδευτικής Γ.Σ.  με 82-75, μετά από ένα εντυπωσιακό επιθετικά παιχνίδι. 
Το ματς διεξήχθη  στο κλειστό γήπεδο των Ροίτικων Παραλίας-Πατρών, σήμερα το μεσημέρι στις 14.30 μ.μ. και ήταν πάρα πολύ καλό από ποιοτικής πλευράς, με την μπάλα πάνω κάτω, σε γρήγορο ρυθμό και με επιθέσεις "φωτιά" κι από τις δύο πλευρές. 
Η ομάδα του Α.Σ.Κ. ξεκίνησε καταπληκτικά, με καλή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις, πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο, με αποτέλεσμα  να προηγείται μέχρι και 21-4! Από κει και πέρα η γηπεδούχος ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι κι έτσι η  πρώτη περίοδος έκλεισε με την ομάδα του Α.Σ.Κ. να προηγείται 13-23.
Στη δεύτερη περίοδο η Προοδευτική ανεβάζοντας απόδοση αντεπιτέθηκε και  κατάφερε να προσπεράσει κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 43-38.
Στην 3η περίοδο οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ κι έτσι φτάσαμε στο 62-63 υπέρ του Α.Σ.Κ.  
Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού η γηπεδούχος ομάδα με περισσότερη τύχη και καλύτερες επιλογές, κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 
Να τονίσουμε ότι περίπου 2 λεπτά πριν την λήξη, το σκορ ήταν ισόπαλο 71-71, ενώ άξια αναφοράς είναι τα ποσοστά στις ελεύθερες βολές, όπου η γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ευστοχία (27 στις 32), ενώ η ομάδα του Α.Σ.Κ. είχε 9 στις 22!!
Έτσι λοιπόν τέλειωσε το όμορφο ταξίδι των παίδων του Α.Σ.Κ. στο φετινό πρωτάθλημα τους, το οποίο κρίνεται άκρως επιτυχημένο, αφήνοντας  πολύ ωραίες εντυπώσεις, εμπειρίες, χαρές και απογοητεύσεις, από την έναρξή του μέχρι και την συμμετοχή τους στις 6 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αυτής. Ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχίες και καλές πορείες!!
Τελικό σκορ:   Προοδευτική Γ.Σ.  -  Α.Σ.Κ.     82-75
Περίοδοι: 13-23, 43-38, 62-63, 82-75
Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Λιόνας
Α.Σ.Κ.  (Βουργίδης Ι.): Κουράκος 4π, Ρουχωτάς 2π, Βουργίδης Β. 1π, Βεζυργιαννόπουλος, Λιναρδάτος, Γκαβός 23π, Βαλλιανάτος 8π,Φραγκισκάτος 2π,  Μανίκας 12π, Χριστοφοράτος 23π.
Έφορος-Συνοδός: Γ. Κουράκος.
Εικόνες























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου