Κυριακή, Μαρτίου 11

Με περίπατο o Πυλαριακός 10-1 τον Εθνοφρουρό και ξανά στην 1η θέση ισόβαθμος της Ευγέρου

Πανεύκολο πέρασμα για τον Πυλαριακό από τις Κεραμειές και τον Εθνοφρουρό σήμερα το πρωί, αφού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, νίκησε με σκορ 10-1 και επέστρεψε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμος της Ευγέρου με 25 βαθμούς.
Αγωνιστικά οι «κυανέρυθροι» ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους, είχαν την υπεροχή και κατοχή μπάλας και δημιουργούσαν πολλές αξιόλογες φάσεις στην εστία του Γιαν. Παρασκευόπουλου, πετυχαίνοντας συνολικά δέκα τέρματα.
Έτσι στα δυο παιχνίδια που απομένουν αναμένεται «μάχη» προκειμένου να διατηρήσουν τη συγκεκριμένη θέση και σε συνδυασμό κάποιου…. δώρου να βρεθούν ακόμη και στην πρώτη!
Σε γενικές γραμμές το σημερινό παιχνίδι των Κεραμειών ήταν μέτριο και η νίκη των φιλοξενούμενων φυσικά εύκολη, όσο και δίκαιη. Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του και δεν χωράει καμία ιδιαίτερη κριτική το παιχνίδι.
Τα γκολ του αγώνα
Για τον εθνοφρουρό το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Ν. Μαμασούλας στο 34'.
Για τον Πυλαριακό
7' Φάντης
13' Καβαλλιεράτος
20' Καβαλλιεράτος
29' Φάντης
34' Σταμούλης Π.
44' Φάντης
53' Γασπαρής
62' Πάπα
80' Νικολοβιένης
87' Φάντης
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Μαμασούλας Ν., Βασάλας, Γιώργο, Τόκος, Τζωρτζάτος Ν., Γασπαρινάτος, Μαμασούλας Α., Χριστακόπουλος, Λύτρας, Τζωρτζάτος Κ..
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος),Κουγιανός, Σπαθής (56’ Παπαδόπουλος), Καππάτος, Τουλάτος (46’ Φούκας), Νικολοβιένης, Φάντης, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Καβαλλιεράτος (46’ Γασπαρής), Σταμούλης Ν., Πάπα.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου