Παρασκευή, Μαρτίου 9

Η pregame της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την 12η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11/3 το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας. Μια αγωνιστική που ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Οδυσσέα και Ηρακλή - Ερύσσου.
Η πρωτοπόρος Εύγερος έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική
Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στις 11:00 το πρωί στις Κεραμειές, όπου στο πιο ενδιαφέρον της αγωνιστικής ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης και θέλει νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τελική 4αδα.
Το ίδιο όμως θέλουν και οι "κιτρινόμαυροι", αφού κυνηγούν ένα καλύτερο πλασάρισμα από την  3η θέση της τελικής κατάταξης.
Την Κυριακή την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακός σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί φιλοξενείται από τον ουραγό Εθνοφρουρό και θέλει τους τρεις βαθμούς για να πιάσει και πάλι κορυφή, ισόβαθμος της Ευγέρου.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας στα Τζαννάτα, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον , η Έρυσσος θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς προκειμένου να κρατήσει τις όποιες ελπίδες συμμετοχής της στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι εκτός στόχων πια θα παίξουν για το γόητρο.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  10-3-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Χρηστάτος
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
--------
2.
Κυριακή  11-3-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Πυλαριακός
Καραίσκος
Αποστόλης
Κιόσης Κ.
Μαγουλάς Σπ.
3.
Κυριακή  11-3-2018  ώρα: 15:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρ. - Α.Ο. Ερύσσου
Μαγουλάς
Σπύρος
Χρηστάτος Σπ.
Ρηγοπούλου Δ.
            
Σάββατο 10/3
Με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τον Οδυσσέα Ιθάκης, το Σάββατο πρωί 11 στις Κεραμειές, ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει ακόμη και την τελική κατάταξη των δυο ομάδων.
Οι «πράσινοι» με μια νίκη κερδίζουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα, ανεξάρτητα το τι θα γίνει στα επόμενα δυο παιχνίδια που απομένουν, αφού ο μοναδικός αντίπαλος που διεκδικεί μαθηματικά θέση στην τελική 4αδα, η Έρυσσος ακόμη και να περάσει από τα Τζαννάτα έχει στο φινάλε ρεπό και δεν θα μπορεί να καλύψει την διαφορά.
Από την άλλη τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» από την Βόρεια Ιθάκη, θα επιδιώξουν το τρίποντο που θα τους δώσει ελπίδες να διεκδικήσουν στη συνέχεια μια καλύτερη από την 3η, θέση.
Σίγουρα, είναι μια πολύ καλή ομάδα και αναμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, αμφίρροπο και τις ομάδες ικανές για το αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Τάκη Φωή, μετά από μια αγωνιστική κοιλιά στα μισά του πρώτου γύρου, βρήκε τα πατήματα της στη συνέχεια και βρίσκεται με το ένα πόδι στα palyoffs.
Και αυτή του Σπύρου Ζερβού από την άλλη, αρκετά ενισχυμένη στον 2ο γύρο, με καλές εμφανίσεις πήρε τους βαθμούς που ήθελε και διεκδικεί ακόμη και την 2η θέση από τον Πυλαριακό, η οποία μπορεί και να κριθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι στον Σταυρό (εφόσον επικρατήσει στο παιχνίδι των Κεραμειών).
Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στους μέχρι τώρα 9 αγώνες που έχει δώσει βρίσκεται στην 4η θέση με 15 βαθμούς. Έχει 5 νίκες, καμία ισοπαλία και 4 ήττες.
Ο Οδυσσέας, σε 9 παιχνίδια, έχει 21 βαθμούς, έχοντας συνολικά 7 νίκες καμία ισοπαλία και 2 ήττες.
Όπως προαναφέραμε περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις ομάδες να παλεύουν για το «χρυσό» τρίποντο.

Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, είχαν επικρατήσει εύκολα στο Βαθύ με σκορ 5-1.
            
Κυριακή 11/3
Την Κυριακή το πρωί στο ίδιο γήπεδο, ο Εθνοφρουρός, φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι που έρχεται, μετά την μη παρουσία του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στο Βαθύ με τον Οδυσσέα και τον μηδενισμό του, να αντιμετωπίσει μια πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη από αυτόν ομάδα.
Πολύ δύσκολη η αποστολή του, όσο και αν η επιθυμία όλων είναι να έρθουν οι πρώτοι φετινοί βαθμοί!
Η ομάδα του Αργοστολίου βελτιωμένη, τουλάχιστον συμπληρώνει ενδεκάδα, θα προσπαθήσει για το καλύτερο.
Από την άλλη οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου με μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα, δεν μπορεί να έχουν άλλο στόχο από τη νίκη και είναι το φαβορί για αυτή.
Ο Εθνοφρουρός, μετά από 9 αγώνες έχει -3 βαθμούς, αφού έχει ισάριθμες ήττες, ενώ όπως προαναφέραμε έχει και έναν μηδενισμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και φυσικά είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.
Ο Πυλαριακός με 9 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 22 βαθμούς, 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα.
Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ και τους φιλοξενούμενους φαβορί για τη νίκη.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Άνετη νίκη του Πυλαριακού στον Καραβόμυλο με σκορ 10-0!
            
Την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα στις 3 στα Τζαννάτα ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική με ένα περιορισμένου ή αν θέλετε μονόπλευρου βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι, ανάμεσα στον Ηρακλή Πρόννων και την Έρυσσο.
Οι γηπεδούχοι σε μια όχι ιδιαίτερα καλή χρονιά έχουν χάσει κάθε ελπίδα εισόδου τους στην τελική 4αδα και από εδώ και πέρα θα παίζουν για το γόητρο και το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις.
Οι φιλοξενούμενοι, με λίγες πλέον ελπίδες εισόδου τους στην 4αδα, μαθηματικά βέβαια υπάρχουν, θα παίξουν με στόχο τη νίκη που θα τους δίνει παράταση στο όνειρο. 
Φυσικά πλέον κάτι τέτοιο δεν εξαρτάτε μόνο από αυτούς, αλλά από μια σειρά αποτελεσμάτων και ιδιαίτερα δυο νίκες δικές τους και ισάριθμες ήττες του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στα δυο παιχνίδια που τους απομένουν!
Οι «κυανόλευκοι» από τους Πρόννους στα 10 μέχρι τώρα παιχνίδια τους βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, αφού έχουν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 8 ήττες.
Από την άλλη η ομάδα από τη Βόρεια Κεφαλονιά με τα ίδια παιχνίδια βρίσκεται στην 5η με 10 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.
Περιμένουμε ένα δυνατό, όσο και ανοικτό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στα Τζαννάτα και τις δυο ομάδες ικανές να πάρουν αυτό που επιθυμούν!
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1!
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
10
8
1
1
36 - 07
25
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
9
7
1
1
36 - 11
22
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
9
7
0
2
30 - 10
21
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
9
5
0
4
18 - 17
15
5.
Α.Ο. Ερύσσου
10
3
1
6
20 - 21
10
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
10
1
1
8
08 - 31
04
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
9
0
0
9
03 - 54
-3
* Ο Εθνοφρουρός έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς
        
Η επόμενη (13η) Αγωνιστική
(17-18/3/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Ρεπό:Ηρακλής Πρόννων
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου