Παρασκευή, Μαρτίου 16

Η pregame της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την 13η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18/3 το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας. Μια αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζουν κάποια παιχνίδια.
Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα δυο σε Καραβόμυλο Κεραμειές και την Κυριακή το τελευταίο και συγκεκριμένα στον Καραβόμυλο.
Η πρωτοπόρος Εύγερος αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Εθνοφρουρό
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στον Καραβόμυλο, όπου η γηπεδούχος Έρυσσος, χωρίς κανένα πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης που θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου στο φινάλε στην Ιθάκη και στο ντέρμπι με τον Πυλαριακό να τα παίξει όλα, τουλάχιστον για την 2η θέση.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 3 και 30 στις Κεραμειές, η πρωτοπόρος της Β' κατηγορίας Εύγερος, φιλοξενείται από τον ουραγό Εθνοφρουρό, σε ένα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της και την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Τέλος, την Κυριακή το απόγευμα στον Καραβόμυλο, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων, μιας και οι "πράσινοι" ότι και να γίνει στη συνέχεια, περνάνε στα playoffs ως 4οι.
Αντίθετα για τον Πυλαριακό, το τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απαραίτητο, ώστε την τελευταία αγωνιστική να ταξιδέψει στην Ιθάκη για να τα παίξει όλα για όλα, τουλάχιστον για την δεύτερη θέση!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  17-3-2018   ώρα: 12:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Μαγουλάς
Σπύρος
Καλαφάτης Δ.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Σάββατο 17-3-2018   ώρα: 15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Καραίσκος
Αποστόλης
Κώτσης Ι.
Μενεγάτος Ε.
3.
Κυριακή  18-3-2018  ώρα: 15:30
Δημοτικό Καραβομύλου
Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Καραίσκος
Αποστόλης
Καλαφάτης Δ.
-------------------
            
Σάββατο 17/3
Με τον αγώνα ανάμεσα στην Έρυσσο και τον Οδυσσέα, τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 13ης, προτελευταίας αγωνιστικής στη «μικρή» κατηγορία.
Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη μία πλευρά και συγκεκριμένα, από την ομάδα της Ιθάκης, αφού οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική άφησαν την τελευταία ελπίδα συμμετοχής τους στα playoffs στο γήπεδο των Τζαννάτων.
Έτσι θα αγωνιστούν μόνο για το γόητρο και κυρίως να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά το δυναμικό τους πέρασμα από τις Κεραμειές και την εύκολη νίκη τους επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους στο -1 βαθμό και κάνουν όνειρα για κάτι καλύτερο.
Άλλωστε, τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στο Βαθύ τον Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει, αν όχι την πρωτιά, σίγουρα όμως την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, εκτός και αυτή η αγωνιστική δώσει την τελική κατάταξη (ήττα Οδυσσέα-νίκη Πυλαριακού)!
Με αυτά και αυτά, η ομάδα του Σπ. Ζερβού θα παραταχθεί στον Καραβόμυλο με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα δώσουν συνέχεια στο όνειρο.
Αναμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τις ομάδες να θέλουν, όπως προαναφέραμε για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια τη νίκη.
Η ομάδα της Ερύσσου στα μέχρι σήμερα 11 παιχνίδια που έχει δώσει έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.
Ο Οδυσσέας στην 3η με 24 βαθμούς, έχοντας σε 10 παιχνίδια 8 νίκες, καμία ισοπαλία και 2 ήττες.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, είχαν επικρατήσει στο Βαθύ με σκορ 4-1.
            
Την ίδια ημέρα, στις 3:30 το απόγευμα στις Κεραμειές, ο ουραγός Εθνοφρουρός φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Εύγερο.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Αργοστολίου, που την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στις βαριές ήττες και μάλιστα στην έδρα της, από τον εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό με σκορ 10-1.
Η Εύγερος από την άλλη, δυο στροφές πριν το φινάλε δεν μπορεί να έχει άλλον στόχο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς και την είσοδο της στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα και τους +4 βαθμούς.
Το παιχνίδι σίγουρα έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους πρωτοπόρους.
Το περιμένουμε χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετά τέρματα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε αγώνες των γηπεδούχων. 
Σίγουρα, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη έκπληξη.
Ο Εθνοφρουρός, μετά από 10 παιχνίδια, έχει ισάριθμες ήττες, βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα και μάλιστα με αρνητικό πρόσημο -3 βαθμών, αφού έχει ένα μηδενισμό στο παιχνίδι του με αντίπαλο τον Οδυσσέα στην Ιθάκη.
Από την άλλη, η Εύγερος με μια καταπληκτική πορεία στην επάνοδο της στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, μετά από επίσης 10 παιχνίδια, βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή με τον Πυλαριακό με 25 βαθμούς. Όμως ακόμη και σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας έχει το πλεονέκτημα. Έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα!
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Άνετη νίκη της Ευγέρου με σκορ 10-0 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων!
            
Κυριακή 18/3
Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής, στις 3:30 στο Δημοτικό Καραβομύλου, ο εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Πυλαριακός φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα ακόμη παιχνίδι με μονόπλευρο το βαθμολογικό του ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή και σταθερή πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα την τελευταία αγωνιστική (αν περάσει ο Οδυσσέας από το ίδιο γήπεδο το Σάββατο) να πάνε στην Ιθάκη και να τα παίξουν όλα για την 2η ή με λίγες, όμως πιθανότητες ακόμη και τη 1η θέση της τελικής κατάταξης.
Οι φιλοξενούμενοι, με μια παρουσία με πολλά σκαμπανεβάσματα στη φετινή τους πορεία, παρά την βαριά εντός έδρας ήττα τους, την περασμένη αγωνιστική με σκορ 5-1, από τον Οδυσσέα Ιθάκης, έχουν εξασφαλίσει την 4η θέση που οδηγεί στην τελική 4αδα. Μπορεί να παρουσιάζονται αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως αγωνιστικά θα παλέψουν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι και ίσως αυτό να είναι επικίνδυνο.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου είναι το φαβορί και οπωσδήποτε η νίκη είναι το ζητούμενο.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι που εκτός από θέαμα μπορεί να δώσει και αρκετά γκολ!
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, όπως αναφέρουμε παραπάνω ισοβαθμούν στην κορυφή με 25 βαθμούς με την Εύγερο, ύστερα από 10 παιχνίδια, έχοντας όμως μειονέκτημα σε τελική τους ισοβαθμία. Έχουν συνολικά 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα!
Αντίθετα, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με τα ίδια παιχνίδια, βρίσκεται στην 4η θέση (σε αυτή θα τερματίσει) με 5 νίκες, καμία ισοπαλία και 5 ήττες!
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι των Κεραμειών είχε ολοκληρωθεί με νικητή, τον Πυλαριακό και σκορ 3-2!
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
10
8
1
1
36 - 07
25
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
10
8
1
1
66 - 12
25
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
10
8
0
2
35 - 11
24
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
10
5
0
5
19 - 22
15
5.
Α.Ο. Ερύσσου
11
3
1
7
21 - 23
10
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
11
2
1
8
10 - 32
07
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
10
0
0
10
04 - 64
-3
* Ο Εθνοφρουρός έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς
        
Η επόμενη (14η) Αγωνιστική
(31/3 και 1/4/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Ρεπό:Α.Ο. Ερύσσου
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου