Δευτέρα, Απριλίου 16

0-0 το ντέρμπι των Κεραμειών και αγωνία στη συνέχεια (Εικόνες)


Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι των Κεραμειών, αφού Εικοσιμία – Διλινάτα έμειναν στο άβολο για αυτούς «0», με αποτέλεσμα το μίνι πρωτάθλημα να δίνει μεγάλη αγωνία για τη συνέχεια και τον φετινό πρωταθλητή.
Όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι, ήταν μέτριο και με λίγες καλές φάσεις, ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις Κεραμειές με τον πολύ δυνατό αέρα, δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες, αν και προσπάθησαν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Η Εικοσιμία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα που θα τις έδινε τη νίκη και παράλληλα θα την έφερνε στην κορυφή!
Τα Διλινάτα είχαν τις ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρονται για μια φάση που υποδείχθηκε ποδοσφαιριστής τους σε θέση οφσάιντ, ενώ βρίσκονταν σε επίκαιρη θέση.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ ο Κλειτογιάννης θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή, ο Βουκελάτος θα πεταχτεί θα κάνει το πλασέ, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Σέσα.
Στο 4’ μετά από ένα γέμισμα στην περιοχή των Διλινάτων, με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα, θα πάρει μια παράξενη τροχιά, θα φτάσει στον Αλ. Πολλάτο ο οποίος απέναντι από τον Λ. Καλαφάτη θα κάνει το πλασέ που θα διώξει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Ένα δυνατό σουτ του Γ. Τζωρτζάτου στο 6’, μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σέσα.
Στο 8’ ο Δημ. Πολλάτος θα φύγει στην κόντρα από δεξιά θα μπει περιοχή και θα πιάσει το διαγώνιο σουτ, το οποίο αποκρούεται από τον Λ. Καλαφάτη.
Στο 30’ Γ. Τζωρτζάτος – Τούρλας συνεργάζονται εκτός περιοχής με τον τελευταίο να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι των τυπικά γηπεδούχων.
Στο 43΄ο Ντεντλάλα θα κάνει την σέντρα σουτ από δεξιά με τον Σέσα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Κόρνερ που εκτελείται από τον Κλειτογιάννη και την μπάλα ίσως να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
Αυτές ήταν οι καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και στο 54’ ο Μπάμπης θα βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα για τον Μπούσι και τελευταία στιγμή ο Λ. Καλαφάτης απομακρύνει την μπάλα και τον κίνδυνο για την εστία του.
Στο 55’ ο Μπούσι θα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Μια φάση στο 77’ στην οποία θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Ε. Καλαφάτης που ήταν σε επικίνδυνη θέση, θα είναι η αιτία να ανάψουν τα αίματα και να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από πλευρά Διλινάτων, αφού η υπόδειξη του βοηθού είναι αρκετά ελεγχόμενη.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα σουτ του νεαρού Κούρτι στο 83’ και τον Λ. Καλαφάτη να λέει «όχι», αποκρούοντας την μπάλα.
Έτσι όπως προαναφέραμε η ισοπαλία αυτή άφησε ανοικτούς λογαριασμούς τουλάχιστον για τους τρεις μονομάχους, μιας και τα Φωκάτα έχουν μείνει πολύ πίσω και δύσκολα μπορούν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα, ενώ πρόσθεσε αρκετή αγωνία για τη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος),  Σέσα, Μπάμπης, Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ. (83’ Π. Κορσιάνος), Φωκάς, Ζαμπαύτης, Λογκόνης (64’ Αντ. Κορσιάνος), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Κούρτι, Καπλάνης.
Διλινάτα:(Χ. Τζωρτζάτος), Λ. Καλαφάτης, Τζωρτζάτος Φ. (Ε. Καλαφάτης), Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ. (70’ Νεστερένκο), Τούρλας, Τζωρτζάτος Γ. Ντετλάλα (83’ Δούρος), Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος (87’ Κοσμάτος).
Εικόνες











Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου