Τρίτη, Απριλίου 10

Κάμπος - Παραλία 2-2.... Νικητές στα πέναλτι οι Παράλλιοι

Χθες το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, η ομάδα του Α.Ο. Σάμης διοργάνωσε έναν αγώνα παλαιμάχων ανάμεσα στον Κάμπο και την Παραλία.
Ένα παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η ποδοσφαιρική σεζόν, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την στήριξη του σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ήταν μια πραγματική γιορτή και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αλλά και την διοίκηση για αυτή την προσπάθεια. Πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που παλιότερα αγωνίστηκαν και αγάπησαν την ομάδα του Α.Ο.Σ. ήταν εκεί, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία ξανασμίγοντας, να διηγηθούν παλιές ποδοσφαιρικές ιστορίες, αναπολώντας το παρελθόν.
Να αναφέρουμε, αν και δεν έχει καμία σημασία, ότι το τελικό σκορ βρηκε τις ομαδες ισόπαλες με 2-2 και στην διαδικασία των πέναλτι η παραλία πήρε την νίκη με 4-3.
Τα γκολ για την ομάδα της Παραλιας πέτυχαν οι:Βαλλάτος Κυριάκος και Βαλλατος Μάκης ενώ για την ομάδα του Κάμπου οι: Μωραΐτης Βασίλης (Ζέππος) και Στεφάτος Γιώργος.
Στην κερκίδα υπήρχε ψησταριά όπου μοιράζονταν σουβλάκια και αναψυκτικά, καθώς και μουσική που σε συνδυασμό με την πανέμορφη θέα, έδινε έναν ακόμη πιο όμορφο τόνο.
Τέλος να πούμε ότι υπήρχε απευθείας σχολιασμός από τα μεγάφωνα απ τον Μωραΐτη Κυριάκο ο οποίος με τις «ατάκες» του διασκέδασε τον κόσμο και πρόσφερε αρκετές στιγμες γέλιου.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε και του χρόνου όλοι μαζί ξανά εκεί, με υγεία πάνω από όλα.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με το φακό του Τ. Καβαλλιεράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου