Τρίτη, Απριλίου 3

Πολύ καλή η παρουσία των μαθητών του badminton στο σχολικό πρωτάθλημα


Στις 26 και 27 Μαρτίου διεξήχθησαν οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες αντιπτέρισης (badminton), στους οποίους έλαβαν μέρος 4 μαθητές από τη Β' Λυκείου του Βαλλιάνειου ΓΕΛ Κεραμειών (Γεράσιμος Δόριζας, Δημήτρης Μαγδαληνός, Άννα-Μαρία Αλιβιζάτου, Νικολέτα Παρασκευοπούλου).
Οι αγώνες έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στην Αθήνα και τα παιδιά συνόδευσε ο προπονητής και διευθυντής τους, κ. Χριστόφορος Χριστοφοράτος.

Οι μαθητές συμμετείχαν την Δευτέρα 26/03 στα ατομικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα στο διπλό αγοριών και στο διπλό κοριτσιών. Και οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τους μικρούς τελικούς διεκδικώντας την 3η θέση.
Τελικά, πήραν την 4η θέση, μια διάκριση ιδιαίτερα σημαντική για την Κεφαλονιά, αφού έπειτα από χρόνια λαμβάνουν μέρος μαθητές του νησιού σε τέτοιου είδους αγώνες.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους, Μαρίνο Μάγουλά, Σπύρο Παπαδάτο και Χριστόφορο Χριστοφοράτο, για την προσπάθεια τους.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του ταξιδιού για την οικονομική τους υποστήριξη, οι οποίοι είναι οι εξής: 1) Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος 2) Η Βουλευτής του Νομού μας κ. Αφροδίτη Θεοπευτάτου 3) Το Επιμελητήριο δια του Προέδρου του κ. Σταύρου Σπαθή 4) Kefalonian Lines - Διονύσης Λυκούδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου