Πέμπτη, Απριλίου 12

Μια πανέμορφη πίστα που πληροί όλες τις προυποθέσεις πανέτοιμη να φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Δ.Ε.


Η πίστα που έχουμε κατασκευάσει δεν πληροί μόνο τις προδιαγραφές που ζητάει η Ελληνική Μοντελιστική Ένωση (ΕΛ.Μ.Ε.) αλλά και τις προδιαγραφές της αντίστοιχης ομοσπονδίας Ευρώπης (EFRA).            Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί - είναι και ήταν προφανές. Ζούμε σε μία Αθηνοκεντρική χώρα όπου εμείς στην επαρχία νιώθουμε "στην άκρη". Για να αλλάξει ή τουλάχιστον να βελτιωθεί ή κατάσταση πιστεύουμε ότι μόνο με έργα γίνεται αυτό, με υπομονή και συνεχή προσπάθεια.                      
Αποφασίσαμε λοιπόν να στήσουμε αυτόν τον χώρο με την ελπίδα να δώσουμε το δικαίωμα σε συντοπίτες μας την ευκαιρία για μία εναλλακτική ασχολία.
Ο μοντελισμός είναι μια ασχολία που αναγκάζει τον άνθρωπο να ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.
Φτάνοντας στο σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η Κεφαλονιά από φέτος και στην πίστα μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος που αφορά 4 αγώνες.
Ο πρώτος είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, ο δεύτερος τον Μάη, ο τρίτος τον Σεπτέμβρη και ο τέταρτος τον Οκτώβριο.              Ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει μέσω κληρώσεως σε μία απ τις πίστες που θα έχουν φιλοξενήσει το εν λόγω Πρωτάθλημα.
Δηλαδή μπορεί να γίνει στην Θεσσαλονίκη ή στην Κρήτη ή στην Αθήνα ή πάλι στην Κεφαλονιά.
Αυτοί οι αγώνες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών αγωνιζομένων απ όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχουν αγωνιζόμενοι από Κρήτη, Αθήνα, Λευκάδα, Πάτρα, Πύργο και Θεσσαλονίκη.         
Κλείνοντας θυμίζω πως παρόμοια γεγονότα συμπληρώνουν στο εισόδημα πολλών ντόπιων δραστηριοτήτων όπως ξεν/χεία, εστιατόρια και άλλα. 
Χρειάζεται ο τόπος μας λοιπόν δράσεις διαφόρων ειδών ώστε να γίνεται ελκυστικότερος.
Καλούμε τους συντοπίτες μας να μας επισκεφθούν - είσοδος ελεύθερη - για να γνωρίσουν από κοντά αυτό το –ομολογουμένως - ενδιαφέρον θέαμα.
Τάκις Καμπάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου